29 / 04 / 2024

Kredi notu sıfır olanlara, üç ayrı bankadan kredi desteği! Başvuruları kaçırmayın

Kredi notu sıfır olanlara, üç ayrı bankadan kredi desteği! Başvuruları kaçırmayın

Kredi puanı çok düşük olduğu için bankaların ihtiyaç kredisi çekemeyen vatandaşlara, üç ayrı bankadan iyi haber geldi. ING Bank, Garanti BBVA ve Akbank yeni kampanyalarının ayrıntılarını duyurdu



Kredi notu çok düşük olduğu için bankaların ihtiyaç kredisi çekemeyen vatandaşlara, üç özel bankadan iyi haber geldi. ING Bank, Garanti BBVA ve Akbank yeni kampanyalarının ayrıntılarını açıkladı.

ING Bank Kredi Notsuz İhtiyaç Kredisi 2022 Kampanyası

Günden güne artan enflasyonla pahalılaşan hayat şartlarına karşın kredi notu düşük olan yurttaşlara da ihtiyaç kredisi hizmeti sağlayacağını açıklayan ING Bank, yeni kampanyasının ayrıntılarını açıkladı.

Bankanın kredi notu düşük olan kişiler için geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi hizmetinin azami 36 ay vade, aylık ortalama faiz oranı da yüzde 2,09 olarak belirtildi. Bu rakamlar ışığında çekilecek olan 10 bin liralık kredinin aylık taksit ödemesi tutarı ise 425,04 lira olarak hesaplandı.

Kredi notu sıfır olanlara, üç ayrı bankadan kredi desteği! Başvuruları kaçırmayın

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön