05 / 05 / 2024

Kredi ve bankamatik kartı kullanan milyonları ilgilendiriyor! Limitler değişti, dolandırıcılara dikkat!

Kredi ve bankamatik kartı kullanan milyonları ilgilendiriyor! Limitler değişti, dolandırıcılara dikkat!

Bugünden itibaren geçerli olacak düzenleme ile temassız ödemelerde limitler değişti. Peki temassız ödemede yeni limit kaç TL oldu? İşte detaylar...



¨HESAP EKSTRELERİ MUTLAKA KONTROL EDİLMELݨ

Bu şekilde mağduriyet yaşamak istemeyen tüketicilerin mutlaka kredi kartı hesap ekstrelerini kontrol etmesi gerektiğini söyleyen Ağaoğlu, tüketicilerin kendilerine ait olmayan harcamalarla ilgili olarak da hem bankalarının çağrı merkezini arayarak hem de e-posta ile yazılı şekilde bankalarına başvurmalarını ve ödemenin kendilerine iade edilmesini talep etmeleri gerektiğini söyledi.

Ayrıca bu tür mağduriyet yaşayan tüketicilerin Cumhuriyet Savcılığına mutlaka suç duyurusunda bulunması gerektiğini söyleyen Ağaoğlu, ¨Burada faile ulaşmak zor değildir. Pos cihazı kime verilmişse o kişinin kayıtları bankada mevcuttur¨ şeklinde konuştu.

Yeni düzenlemeye göre temassız ödeme limiti 750 TL’ye yükseldi.

Kredi kartı ve banka kartı olan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Yüzde 50 arttı! Yarın resmen değişiyor!

Kredi kartı olanlar dikkat! Flaş karar çıktı

Kredi Kartı Asgari Ödeme Tutarı Hesaplama! Kredi kartı asgari ödeme sınırı kaç lira? Asgari ödeme tutarı ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön