27 / 04 / 2024

Kripto borsasında yeni trend birimler!

Kripto borsasında yeni trend birimler!

Bitcoin'de yaşanan düşüş ile birlikte kripto para borsa yatırımcıları Bitcoin'den kaçarak yeni birimlere yatırım yapmaya başladı. İşte gelecek vadeden kripto para borsa birimleri...



Son günlerde büyük kan kaybı yaşayan Bitcoin yatırımcılarını endişelendirmeye başladı. Takvim'de yer alan habere göre; kripto borsasında yer alan oyuncular yeni alt-coin arayışlarına girdi. Ekonomistler ise şu anda gelecek vaadeden üç alt-coin bulunduğunu dile getiriyor. İşte kripto para borsasında yaşanan son gelişmeler...

Bitcoin'in düşüş sebebi

Kripto para piyasasında son bir hafta içerisinde neredeyse yüzde 50 kaybı yaşandı. 2.3 trilyon dolar pazar büyüklüğü olan Kripto borsası son düşüşlerle 1.6 trilyon dolara kadar geriledi. 2020 Mart düşüşünden itibaren en büyük tek günlük satış önceki gün gerçekleşti. Bybt verilerine göre son 24 saat içerisinde  24 saatte 2.5 milyar dolar kaybeden yatırımcılar farklı coinlere yöneldi. 

Kripto borsasında yeni trend birimler!

Gelecek vadeden coinler 

Cardano (ADA)

Genel piyasa ve değer açısından Cardona şu anda yükselişe geçmiş durumda. Birçok altcoin ayı piyasası nedeniyle zor zamanlar yaşasa da Cardona bu dalgalanmalardan neredeyse hiç etkilenmedi.

Kripto varlıklarının enerji tüketim seviyesi tartışma konusu olurken Cardona ADA'nın çevre dostu birim olması nedeniyle yakın vadede yatırımcıların ilgisini çekmiş durumda. 

16 Mayısta 2.46 dolarlık zirveye ulaşan Cardano yaşanan dalgalanmalara meydan okudu. Yazım esnasinda 1.79 dolardan el değiştiren ADA'nın piyasa değeri 79 milyar dolara çıktı. Yatırımcılar PoS kullanan enerji dostu bir ağ olması sebebiyle Cardano'ya yatırım yapıyor. Alım-satımların arttığı Cardona'nın yakın zamanda zirveye yerleşmesi bekleniyor. 

Kripto borsasında yeni trend birimler!

SAFEMOON (SAFEMOON)

Kripto para borsasının yeni üyesi olan SAFEMOON (SAFEMOON) üstel fiyat rallileri ile sosyal medyadan büyük destek aldı. Bu nedenle Safemoon dalgalanmalardan fazla etkilenmemiş oldu. 

Barstool Sports CEO'su Dave geçtiğimiz gün Safemoon'a 40 bin dolar yatırım yaptığını açıklamıştı. Sonrasında kripto para borsası karışırken uzmanlar piyasa dalgalanmasına karşın yatırımcıları uyarmıştı. Uzun vadede listelenmeye devam eden Safemoon'da analistler acemi şansının birime isabet ettiğini ve onu daha yüksek bir fiyat seviyesine çıkardığını ön görüyor. Fakat varlığın fiyat seviyesini koruyup koruyamayacağı merak konusu oldu. 
Yazım esnasında kripto para birimi sıralamasında 202. sırada bulunan coin, son 24 saatte yüzde 8'lik bir artışla 0.000006524 dolardan işlem görüyor.

Kripto borsasında yeni trend birimler!

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin kripto para borsasında geleceği en parlak para birimlerinden biri oldu. Kuşkusuz bunda Tesla CEO'su Elon Musk'ın da payı yüksek. Ek olarak Coinbase gibi büyük oyuncuların ticarete atılmasıyla varlık fiyatların korunması bekleniyor.

Coinbase, ilk çeyrek kazanç görüşmelerinde şunları aktardı: "Önümüzdeki altı ila sekiz hafta içinde Doge'u listelemeyi planlıyoruz. Ve daha geniş anlamda, gelecekte varlık eklemeyi nasıl hızlandırabileceğimize odaklanacağız. "

DOGE biriminin büyük bir kumar olduğunu düşünen uzmanlar oldukça fazla. Ayrıca bu uzmanların birçoğu, kurumsal destekle Dogecoin'de fiyat performansının artacağı görüşünü savunuyor.

Yazım esnasında kripto para birimi sıralamasında 202. sırada bulunan coin, son 24 saatte yüzde 8'lik bir artışla 0.000006524 dolardan işlem görüyor. 

Kripto borsasını neler bekliyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön