29 / 04 / 2024

Kripto para borsası Bitget'in faaliyetleri askıya alındı!

Kripto para borsası Bitget'in faaliyetleri askıya alındı!

Singapur'da  Güney Koreli müzik grubu BTS ile anlaşmazlık yaşanması nedeniyle Bitget'in faaliyetleri askıya alındı.



Singapur Para Otoritesi, Kripto Para borsası Bitget'in faaliyetlerini askıya aldı.Hürriyet'te yer alan habere göre; dijital para olan Army Coin'e destek veren kripto para borsası Bitget'in faaliyetleri, Güney Koreli müzik grubu BTS sebebiyle durduruldu.

Kripto para borsası Bitget in faaliyetleri askıya alındı!

JUVENTUS'UN DA SPONSORU

Juventus'un sponsoru da olan Bitget, Army Coin'in BTS üyelerine ömür boyu finsnal destek sağlamanın yolu olduğu yönünde tanıtımlar yapıyordu. BTS grubu ise Army Coin'le ilişkileri olmadığını ve bu kripto paraya yönelik hukuki haklarını koruyacaklarını açıkladı.

LOGOYU KALDIRDILAR

Singapur Para Otoritesi'nin Bitget'in faaliyetlerini askıya almasının ardından şirket web sitesindeki otoritenin logosunu çıkardı. Ayrıca Singapurlu yatırımcıların uygulama ve internet sitesine erişimi de engel koydu.

Kripto para borsalarındaki vurgunlar bağlantılı mı?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön