28 / 04 / 2024

Kripto para borsasında büyük kriz! İflas işlemleri resmen başladı

Kripto para borsasında büyük kriz! İflas işlemleri resmen başladı

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance'in Kurucusu ve İcra Kurulu Başkanı Changpeng Zhao, FTX'teki erimenin tam etkisinin henüz hissedilmediğini ifade ederek, "kademeli" kripto krizi konusunda kullanıcılara uyarıda bulundu. FTX'ten bugün yapılan açıklamada ise şirketin ABD’de iflas süreci başlattı



Dünyanın en büyük kripto borsası Binance'in Kurucusu ve İcra Kurulu Başkanı Changpeng Zhao, İngiltere merkezli Financial Times gazetesine yaptığı açıklamada 1 trilyon dolarlık dijital varlık piyasasının 2008 yılındaki finansal çöküşe benzer bir krizle karşı karşıya olduğunu söyledi.

“KRİZİN BAŞINDAYIZ, DAHA DA DERİNLEŞECEK

FTX'teki sıkıntıların buz dağının görünen kısmı olduğunu söyleyen ve gelecek haftalarda daha fazla şirketin başarısız olabileceğine dikkati çeken Zhao, rakip kripto borsası FTX'teki erimenin tam etkisinin henüz hissedilmediğini ifade etti.

Kripto para borsasında büyük kriz! İflas işlemleri resmen başladı

Zhao, FTX'in düşüşüyle krizin daha belirgin etkilerinin görüleceğini belirterek, özellikle FTX ekosistemine yakın olanların daha olumsuz etkileneceğine dikkat çekti.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön