18 / 05 / 2024

Kripto para endüstrisinde bugünkü dikkat çekici gelişmeler!

Kripto para endüstrisinde bugünkü dikkat çekici gelişmeler!

Kripto para piyasasındaki son gelişmelerden derlenen haber özeti ile bugün kripto piyasasında neler olduğunu görebilirsiniz.



Shiba Inu, Ethereum balinaları tarafından en çok talep edilen altcoin’lerden biri oldu

Shiba Inu (SHIB), Shiba topluluğu büyümeye devam ederken, büyük Ethereum yatırımcıları arasında en popüler altcoinlerden biri haline geldi. WhaleStats verilerine göre Shiba Inu, son 24 saatte büyük Ethereum yatırımcıları arasında en çok satın alınan 10 token arasında yer aldı. Shiba bu hafta, Shibarium Layer 2 çözümünün 2023'ün başlarında kullanıma sunulacağını duyurdu.

Kripto para endüstrisinde bugünkü dikkat çekici gelişmeler!

COTI hard fork sürecini başarıyla tamamladığını duyurdu

Cardano ağında dağıtılan yeni bir stablecoin'in geliştiricisi olan Coti Protocol, MultiDAG 2.0 hard fork'unun başarılı lansmanını duyurdu. Bu hard fork, COTI ekosistemini tek para birimi altyapısından çok varlıklı bir ağa taşıyacak.

Cardano ağındaki bir stablecoin olan Djed'in geliştirme ekibi, henüz kripto ödeme çözümlerini kullanmayan işletmeler için kripto ödemelerin yaygın olarak benimsenmesini artırmak için MultiDAG 2.0'ı kullanmayı hedeflediğini söyledi. MultiDAG 2.0'ın piyasaya sürülmesiyle, Coti'nin, işletmelerin CMD adlı bir ödeme belirtecini kullanarak kendi Özel Ödeme Ağlarını (PPN) oluşturmalarına yardımcı olacağı açıklandı.

Kripto para endüstrisinde bugünkü dikkat çekici gelişmeler!

KuCoin’in 48 Milyar LUNC’nin delegasyonunu kaldırması, topluluğu paniğe sevk etti

Bir Terra Classic doğrulayıcısı olan KuCoin, 48 milyar LUNC'lik bir delegasyonu kaldırdı. Bu eylem toplumda paniğe neden oldu.

Bu işlemin ardından KuCoin, Terra Classic topluluğundaki oylama gücünü yüzde 0,21'e düşürerek doğrulayıcı listesinde 44'üncü sıraya geriledi. Terra Classic topluluğundaki bazıları, devredilen LUNC varlığının satılabileceğine dair endişelerin ortasında varlığın fiyatının düşebileceğine inanıyor.

Diğerleri, borsaların LUNC belirteçlerini yakabileceği görüşünü dile getirdi. KuCoin borsası henüz bu konu hakkında yorum yapmadı.

LUNC değeri geçen hafta 0,00012 dolardan başlayarak bu hafta başında 0,00018 dolara yükseldi. O zamandan beri düşen kripto para, kazançlarının çoğunu geri kazandı ve 0,00014 dolar aralığında işlem görüyor.

Ekonomistlerin 2023 sonunda dolar kuruna ilişkin tahminleri: 20 TL'yi aşıyor!
Yeni yılda yüzde 121'e varan zam! TC kimlik kartı, ehliyet ve noter kağıdı ücretleri birden değişti!
Ücretsiz ulaşımdan yararlanmak isteyenlere duyurulur! Uygulama 1 Ocak’ta başlıyor!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön