03 / 05 / 2024

Kripto para endüstrisinde bugünkü dikkat çekici gelişmeler!

Kripto para endüstrisinde bugünkü dikkat çekici gelişmeler!

Kripto para piyasasındaki son gelişmelerden derlenen haber özeti ile bugün kripto piyasasında neler olduğunu görebilirsiniz.



Changpeng Zhao ve Charles Hoskinson, 2022'de kripto pazarındaki en etkili isimler

Whalechart.org tarafından 2022 yılında kripto para ekosistemindeki en etkili isimler için bir anket yapıldı. Araştırmaya Charles Hoskinson ve Changpeng Zhao ile birlikte Vitalik Buterin ve Sam Bankman-Fried katıldı. Cardano'nun kurucusu Charles Hoskinson, 36.000 kişinin katıldığı bir ankette oyların yüzde 36,5'ini alarak birinci oldu.

Hemen ardından ise toplam oyun yüzde 34’ünü alan Binance CEO’su Changpeng Zhao, ikinci sırada yer aldı. 

Kripto para endüstrisinde bugünkü dikkat çekici gelişmeler!

Cathie Wood, düşüşe devam eden Coinbase (COIN) hisselerini almaya devam ediyor

Cathie Wood liderliğindeki teknoloji ve fintech şirketi Ark Invest, 14 Aralık'tan bu yana Coinbase'in (COIN) hisselerini dün 5,5 milyon dolarla satın alıyor. Şirket, en son satın alma fiyatı üzerinden toplam 12 milyon dolar karşılığında yaklaşık 300.000 hisse satın aldı.

COIN hisseleri dünkü işlemlerde 34.78 dolarda beraberliğe yaklaştı. ABD merkezli kripto para borsası Coinbase'in hisse fiyatı, kripto para piyasasından olumsuz etkilenerek bu yıl negatif bir kayıp kaydetti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön