28 / 04 / 2024

Kripto para piyasasında beklenen oldu! Dev şirket iflas başvurusu yaptı

Kripto para piyasasında beklenen oldu! Dev şirket iflas başvurusu yaptı

Kripto paraların son dönemde yaşadığı düşüşler sonunda beklenen iflas haberinin ilkinin gelmesine neden oldu. İngiliz Virginia Adaları'nda görülen mahkeme sonunda verilen tasfiye kararı verilen Singapur merkezli Three Arrows Capital, ABD’de mahkemeye iflas başvurusu yaptı.



EL SALVADOR ALIM YAPMAYI SÜRDÜRÜYOR

Bitcoin'deki düşüşe rağmen Orta Amerika ülkesi El Salvador, kripto para lımlarına devam ediyor. Ülke 19 bin dolar fiyatla 80 yeni Bitcoin daha satın aldı. El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, Twitter'dan yaptığı açıklamada, cuma günü her biri 19 bin dolardam 80 bitcoin daha aldıklarını açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön