Kripto Paralar

Kripto para yatırımcıları dikkat! Yüzde 50'lik düşüş şok etti!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen kripto paralarla ilgili bir gelişme daha yaşandı. Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralar dip seviyeleri gördü. Peki kripto paralarda son durum ne? İşte detaylar...Açıklanan resmi rakamlara göre, 8 haftada 1 trilyon dolardan fazla kaybın oluştuğu kripto paralarda sabit ve alt koinlerde düşüş eğilimi bu hafta da sürdü

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralar düşüşünü dürdürüyor. Açıklanan resmi rakamlara göre, 8 haftada 1 trilyon dolardan fazla kaybın oluştuğu kripto paralarda sabit ve alt koinlerde düşüş eğilimi bu hafta da sürdü.

Peki kripto paralarda son durum ne? Kripro paralar haftaya nasıl başladı?
 

Vatan'ın aktardığına göre, geçtiğimiz yılın Kasım ayında 69 bin doları geçerek rekor kıran kripto paraların şahı Bitcoin, Mart ayının sonunda 48 bin doların üzerini görse de üst üste 8 haftayı değer kaybıyla kapatmış oldu. Geçen hafta 29 bin 100 dolar seviyelerinde dengelenen kripto para yatırımcılarının gözdesi Bitcoin yeni haftaya 30 bin 334 dolar seviyelerinde başladı

LUNA'NIN DEĞERİ SIFIRLANDI

Açıklanan resmi rakamlara göre, kripto para piyasalarında LUNA'nın değerinin sıfırlanması koinlerde adeta deprem etkisi yarattı. Sabit koinlerde görülen istikrarsızlık piyasanın geneline de sıçradı.
 

BİTCOİN DÜŞÜŞTE Mİ?

Açıklanan resmi rakamlara göre, 2021 Kasım'da 69 bin doları geçerek rekor kıran Bitcoin, Mart ayının sonunda 48 bin doların üzerine çıksa da üst üste 8 haftayı değer kaybıyla kapattı.

Geçen hafta 29 bin 100 dolar seviyelerinde dengelenmiş olan Bitcoin yeni haftaya 30 bin 334 dolar seviyelerinde başladı.

ETHEREUM 2 AYDIR DÜŞÜYOR

Yine açıklanan resmi rakamlara göre, piyasalarda en yüksek ikinci değere sahip Ethereum da 2021 Kasım'da 4 bin 870 dolarla zirveyi görmüş ve daha sonra düşmeye başlamıştı. Açıklanan verilere göre, Ethereum da arka arkaya 8. haftayı kayıpla kapattı.

Geçen hafta bin 960 dolarda dengelenen Ethereum bu hafta ise 1874 dolar seviyelerinde.

Ünlü analist uyardı: Boğa tuzaklarına karşı dikkat!

Bitcoin ve kripto yatırımları azalıyor mu? JP Morgan resmen açıkladı!

Bitcoin'de yeni ralli geliyor mu? Yatırımcılara kritik uyarı! Kriptolarda flaş beklenti!