30 / 04 / 2024

Kripto parada bir deprem daha! FTX’in kripto varlıklarına el konuldu!

Kripto parada bir deprem daha! FTX’in kripto varlıklarına el konuldu!

Bir hayli süredir küresel piyasalardaki durgunluk ve yaşanan skandallar nedeniyle parlak döneminden bir hayli uzaklaşan kripto para piyasalarını sarsacak bir haber de Bahamalar’dan geldi.



Uzun süredir yaşadığı sarsıntılar nedeniyle büyük kan kaybeden kripto para piyasalarını sallayacak bir haber daha geldi. Kripto para borsalarından FTX’in 3,5 milyar dolar tutarındaki varlığına el konulduğu bildirildi.

2022 başından bu yana sürekli kan kaybeden ve gelen olumsuz haberlerle eski itibarından da bir hayli uzaklaşan kripto sektörünü sarsacak yeni bir haber daha geldi.

Bahamalar, kripto para borsalarından FTX’in 3,5 milyar dolar tutarındaki kripto para varlığına el konulduğunu duyurdu.

Bahamalar Menkul Kıymetler Komisyonu tarafından yapılan açıklamada, kripto para borsası FTX'in 3,5 milyar dolar değerindeki kripto para varlığına el konulduğu duyuruldu.

Kripto parada bir deprem daha! FTX’in kripto varlıklarına el konuldu!

Konuya ilişkin Bahamalar Menkul Kıymetler Komisyonu tarafından yapılan açıklamada, kripto para borsası FTX’in Bahamalar’daki iştiraki FTX Digital Markets’in 3,5 milyar dolar tutarındaki dijital kripto para varlığının “emaneten” komisyon tarafından kontrol edilen dijital cüzdanlara aktarıldığı açıklandı.

Açıklamada bahse konu transferin 12 Kasım’da gerçekleştirildiği, dijital varlıkların Bahamalar Yüksek Mahkemesi tarafından müşterilere ve alacaklılara veya yetkililere teslim edilmesi talimatı verilene kadar geçici olarak komisyon tarafından tutulduğu ifadesi yer aldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön