02 / 05 / 2024

Kripto parada bir vurgun daha Şirket Türkiye’de de işlem yapıyordu

Kripto parada bir vurgun daha Şirket Türkiye’de de işlem yapıyordu

Türkiye'de de faaliyet yürüten ve Minex Partner platformuna yüksek kazanç umuduyla paralarını yatıran yüzlerce kişi, paralarını çekemeyince savcılıklara şikayet yağdırdı. 24 hazirandan beri erişim sorunu yaşanırken vurgunun ne boyutlarda olduğu ise bilinmiyor.



Yılın ilk yarısında dünya piyasasında 1.8 milyar dolarlık kripto para çalındığı tespit edildi.

Minex Partner isimli platform da 4 yıl önce İsviçre merkezli olarak kuruldu. Türkiye’de dahil 4 ülkede çalışma yürüten şirketin yöneticisi ise İsmail Hassan (32) adında bir kişi.

Londra’da da faaliyet yürüten şirket Türkiye’de sosyal medya fenomenleri ile de işbirliği yapmıştı. İnternette reklam veren firma, yüzde 97 kâr vaadiyle Türkiye’de kısa sürede hatırı sayılır bir yatırımcı kitlesi elde etti.
Başlarda paralarını çekerek yüksek kârlar elde eden vatandaşlar 24 Haziran 2022 günü hesaplarındaki paralara ulaşamamaya başladı.

Paralarını çekemeyen kişiler, sosyal medyada haberleşerek gruplar kurdu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön