01 / 05 / 2024

Türkiye Sigorta Birliği’nden ‘deprem bölgesi için’ önemli duyuru!

Türkiye Sigorta Birliği’nden ‘deprem bölgesi için’ önemli duyuru!

Depremin ardından kurum ve kuruluşlardan gelen ve bölgeyi çok yakından ilgilendiren açıklamalara bir yenisi daha eklendi. Türkiye Sigorta Birliği Yönetim Kurulu, Kahramanmaraş merkezli toplamda 10 ili etkileyen depremlere ilişkin aldığı tavsiye kararlarını tek tek duyurdu.



Türkiye Sigorta Birliği (TSB), depremle ilgili aldığı önemli kararları duyurdu.

Türkiye Birliği’nin internet sitesindeki açıklamada, öncelikle Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerini etkileyen, pek çok ilde can ve mal kaybına neden olan deprem nedeniyle, vefat eden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar dilendi.

TSB Yönetim Kurulu tarafından 6 Şubat günü Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen depremlerin yol açtığı hasarlara ilişkin kararlar alındığı bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

Türkiye Sigorta Birliği’nden ‘deprem bölgesi için’ önemli duyuru!

SİGORTALILARA KOLAYLIK SAĞLANACAK!

“Meydana gelen depremle ilgili hasar tazmini süreçlerinin hızla işletilebilmesi için evrak temin sürecinde sigortalılara gerekli kolaylığın sağlanarak sürecin hızlandırılması, asistans hizmet koşullarında azami hassasiyet ve esneklik sağlanacaktır. Deprem felaketinden mağdur olan kişilerin yaralarının bir an önce sarılabilmesini teminen şirketlerimizin çağrı merkezlerinin sağlıklı bir biçimde çalışması için gerekli tüm önlemlerin alınması, acil çağrı merkezi numaralarının kamuoyuna duyurulması için TSB ile paylaşılacaktır.


Geri Dön