05 / 05 / 2024

Kripto paralar ne durumda? Kripto para piyasasında düşüş mü yaşanıyor?

Kripto paralar ne durumda? Kripto para piyasasında düşüş mü yaşanıyor?

Kripto para düşüş yaşamaktan kurtulamıyor. Kasım 2021 tarihinden beri düşüş yaşamaktan kurtulamıyor. Umutlar tükeniyor.



 Kripto paralar ne durumda? Kripto para piyasasında düşüş mü yaşanıyor?

Uzman görüşleri ve tavsiyeler dikkatte alınmalı mı?

Ülkemizde uzman görüşü olarak nitelendirilen ifadeler dikkate alınmamalıdır. Bunun en büyük nedeni ülkemizde Kripto Para piyasası ile ilgili bir düzenlemenin bulunmamasıdır. Bu sebeple kripto para piyasası ile ilgili sosyal medyadaki yorumlar ve görüşlerin göz ardı edilmesi tavsiye edilir. Uzman görüşü olarak pazarlanan görüşlerin büyük çoğunluğu bireylerin, çalıştıkları firmaların menfaati için attıkları birer adımdan ibarettir. 

Kripto parada neden düşüş yaşanıyor?

Bunun en büyük nedeni dünya genelinde etkisini sürdüren enflasyon sonucu bankaların faiz arttırma yolunu seçmesi ve arttırmaya devam etmesi. Bunun sonucunda da yatırımcılar herhangi bir zarara uğramamak için piyasadan uzak duruyor ve bekliyor. 

ABD Merkez Bankası’nın Fed faiz artırımını devam ettireceği söyleniyor. Bu sebep ile yatırımcılar dolar piyasasına eğilim gösteriyor. 

IOSCO'dan kripto varlık düzenlemesi!

Kripto para borsasından 10'uncu yıla özel Lamborghini marka lüks spor otomobil çekilişi!

ChatGPT'nin kurucusu yeni bir kripto para birimini tanıtacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön