09 / 05 / 2024

Kripto paralar yükseliş için Fed’den gelecek haberleri bekliyor!

Kripto paralar yükseliş için Fed’den gelecek haberleri bekliyor!

Kripto paralarda iç açıcı günler yaşanmıyor. Düşük likidite ve ABD’deki düzenleyicilerin baskılarıyla karşı karşıya kalan kripto paralar dipten dönüş için Fed’den faiz artışlarını sona erdireceğine ilişkin kuvvetli işaret arıyor.



Bitcoin 2023 senesinde yaklaşık yüzde 59 oranında yükseldi. Fakat düşük likiditenin yukarı ve aşağı hareketleri şiddetlendirmesi ile beraber fiyatlar da dalgalı kaldı. Kaiko'nun Araştırma Direktörü Clara Medalie, Bitcoin için “pazar derinliğinde ciddi bir düşüş” olduğunu ifade etti. Pazar derinliği, bir pazarın nispeten büyük alım ve satım emirlerini emme kabiliyetini temsil ediyor.

Kripto paralar yükseliş için Fed’den gelecek haberleri bekliyor!

MAHKEMELER SIKINTI

Bu düşük olduğu zaman nispeten küçük alım-satımlar bir varlığın fiyatının dikkate değer derecede yukarı veya aşağı hareket etmesine yol açabilir. Kripto sektörü, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve ABD hükümetini net kurallar koymamakla suçlayarak ABD düzenleyicileriyle resmen bir savaşta. SEC, martta Amerikan kripto borsası Coinbase'e olası menkul kıymetler kanunu ihlalleri konusunda uyarı yaptı. Coinbase CEO'su Brian Armstrong, şirketin SEC ile uzun seneler boyunca sürecek bir mahkeme savaşına hazırlandığını belirtti.

Nefesler tutuldu! Piyasalar seçim sonrası 15 Mayıs’ı bekliyor!

BİM’de karnıyarık tenceresi 179 TL’ye, tava 89 TL’ye, ocak üstü tost tavası 179 TL’ye düştü!

A101’de indirimsiz ürün kalmadı! Halı yıkama makinesi 1900 TL’ye, kettle 289 TL’ye, tost makinesi 750 TL’ye düştü!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön