29 / 04 / 2024

Kripto paralarda değer kaybı hızlandı!

Kripto paralarda değer kaybı hızlandı!

Kripto para piyasalarında kriz devam ediyor. Bitcoin ve Ethereum başta olmak üzere önde gelen kripto paralar değer kaybetmeye devam ediyor. 



Kripto para piyasalarında yön yine aşağı yönde devam etti. Önde gelen kripto paraların çoğunda değer kayıpları yüzde 10’a  yaklaştı. Hürriyet'te yer alan habere göre; kripto paraların en yüksek hacimlisi Bitcoin son 24 saatte yüzde 8'e yakın değer kaybı yaşanırken 43 bin doların altına düştü. Bitcoin'in sonrasında ikinci sırada gelen Ethereum'da ise değer kaybı yüzde 9'dan fazla. Kripto paranın fiyatı ise 3 bin 500 doların altına düştü. 

Kripto paralarda değer kaybı hızlandı!

Binance Coin'de ise son 24 saatte meydana gelen değer kaybı yüzde 9'dan fazla olurken kripto paranın fiyatı 465 Dolar seviyesine indi. Önde gelen kripto paralar arasında en büyük değer kaybını ise Solana yaşadı. Kripto parada son 24 saatte meydana gelen değer kaybı yüzde 12'ye ulaştı. Kripto paranın değeri 150 dolar seviyesinde bulunuyor.

2022'nin ilk çeyreği kripto paralarda dönüm noktası olacak!


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön