27 / 04 / 2024

Kripto paralarda savaş krizi! Değer kaybı artıyor...

Kripto paralarda savaş krizi! Değer kaybı artıyor...

Bitcoin günlük yüzde 3.8 değer kaybederek 38 bin dolar seviyesine düşerken, Ethereum'da da yüzde 4.5 oranında değer kaybı yaşandı ve 2 bin 530 dolara kadar düştü...



Kripto para piyasalarının devi Bitcoin'de geçtiğimiz hafta, yaptırımlar nedeniyle Rusya'dan talep yükselişi yaşanacağına ilişkin öngörülerle 45 bin dolar aşıldı. Fakat, bu seviyeden yapılan kâr satışları ve Fed Başkanı Jerome Powell tarafından Mart ayında faiz yükseltilmesinin uygun olacağına ilişkin gelen duyuruyla değer kaybı başladı. 

Kripto paralarda savaş krizi! Değer kaybı artıyor...

Peki kripto paralarda son durum ne oldu? Hangi kripto para ne kadar değer kaybetti? İşte ayrıntılar...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön