09 / 05 / 2024

Kripto paralarda savaş krizi! Değer kaybı artıyor...

Kripto paralarda savaş krizi! Değer kaybı artıyor...

Bitcoin günlük yüzde 3.8 değer kaybederek 38 bin dolar seviyesine düşerken, Ethereum'da da yüzde 4.5 oranında değer kaybı yaşandı ve 2 bin 530 dolara kadar düştü...



Kriptoların devi Bitcoin'de bu sabah itibarıyla son 24 saatte yüzde 3.8 değer kaybı yaşandığı görüldü ve 38 bin dolar seviyesine düşüldü. Diğer bir bütük kripto para olan Ethereum da ise yüzde 4.5 düşüş göstererek 2 bin 530 dolar seviyesine kadar indi. 

Kripto paralarda savaş krizi! Değer kaybı artıyor...

Uzman isimler tarafından Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişiminin sürmesiyle riskli varlıklar şeklinde nitelendirilen kripto para piyasalarında satışların gerçekleşmesinin normal olduğuna dikkat çekiyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön