28 / 04 / 2024

Kripto paralarda 1 trilyon dolarlık deprem! Bitcoin de çakıldı...

Kripto paralarda 1 trilyon dolarlık deprem! Bitcoin de çakıldı...

Gündemden düşmeyen kripto paralarda değer kaybı devam etti. Açıklanan resmi verilere göre, kripto paralarda iki aylık kayıp 1 trilyon doları aştı...



Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimlerinde sert düşüşler sürüyor. Sözcü'de yer alan habere göre, en çok piyasa değerine sahip kripto para birimi Bitcoin (BTC) bugün yüzde 8’e yaklaşan değer kaybıyla 36 bin dolar seviyelerinin altına indi.

Kripto paralarda 1 trilyon dolarlık deprem! Bitcoin de çakıldı...

Açıklanan resmi verilere göre, Temmuz 2021 sonrasında kripto para devlerinden Bitcoin’de ilk defa 36 bin doların altı görüldü. Böyelikle son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin, 2021 yılının Kasım ayında gördüğü 68 bin 789 dolarlık zirvesine göre yaklaşık olarak yüzde 45’lik değer kaybıyla 35 bin 593 dolara kadar indi. Açıklanan resmi verilere göre, Bitcoin’de iki günlük düşüş yüzde 17’yi geçti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön