06 / 05 / 2024

Kripto paralarda rüzgar tersine dönüyor! Uzman isimden bomba tüyo

Kripto paralarda rüzgar tersine dönüyor! Uzman isimden bomba tüyo

Lider kripto para birimi Bitcoin’in kripto para piyasası üzerindeki gücünü gösteren Bitcoin hakimiyeti yaşanıyor. Deneyimli kripto para analisti, elinde altcoin olanları zarar etme riskine karşı uyarıda bulundu. İşte tüm detaylar...



ALTCOİN YATIRIMCILARI İÇİN ACI TABLO
Bitcoin’in piyasa değerinin kripto para piyasasının toplam değerine oranına dayanan BTC.D oranı hakkında açıklama yapan Kaleo şunları söyledi: “Bitcoin hakimiyeti hala inanılmaz derecede yükselişte görünüyor. Hedef şu: BTC, 30 bin doların üzerine çıkana kadar daha fala altcoin’inizi Bitcoin’e çevirmek için zamanınız var, çünkü bundan sonrası daha acı verici olacak.”


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön