30 / 08 / 2024

Kripto paralarda yükseliş devam edecek mi? Bitcoin’de kritik seviye nedir? İşte tahminler

Kripto paralarda yükseliş devam edecek mi? Bitcoin’de kritik seviye nedir? İşte tahminler

ABD Adalet Bakanlığı’nın açıklamaları ve Genesis borsasına ilişkin haberlerin ardından kısa süreli düşüşler yaşayan kripto para piyasası yeniden yükseliş trendinde. Yükseliş daha ne kadar devam edecek? İşte yanıtı…



YENİ KAYNAĞA İHTİYAÇ VAR

Yorak yaptığı değerlendirmede, sabah saatlerinde 21 bin dolar bandının hemen etrafında fiyatlanmaya devam eden Bitcoin’in önündeki direnç seviyelerini aşabilmek ve daha fazla yükselmek için yeni kaynağa ihtiyaç duyulduğuna dikkat çekti.

Kripto paralarda yükseliş devam edecek mi? Bitcoin’de kritik seviye nedir? İşte tahminler

Ethereum ise bin 545 dolar seviyelerinden alıcı buluyor. Voxel, Nexo, Snx ve Enjin gibi kripto paralar son 24 saat içerisinde yüzde 10 ile yüzde 15 arasında prim yaparak Bitay’da günün en çok kazandıran kripto paraları arasında yerini aldı.

KRİTİK SEVİYE NEDİR?

Bitcoin’in yatay hareketliliğine bugün de devam ederek 20 bin 900 dolar seviyelerinde fiyatlandığını belirten Yorak, hızlı yükselişlerin ardından 5 gündür bir bant aralığında hareketlilik gösteren Bitcoin için yukarı yönlü hareketlilik olması halinde ilk kritik direnç seviyesi olarak 21 bin 600 dolar seviyesinin tekrar test edilebileceğini öngördü. Yorak’a göre, bu seviyenin üzerinde günlük kapanışlar yapması 23 bin 230 dolar seviyelerine kadar bir yükselişi beraberinde getirebilir. Yorak, yaptığı teknik analizde, aşağı yönlü hareketlilikte ise ilk destek seviyesi olarak 20 bin 450 dolar seviyesinin çalışması, ardından da bu seviyeye tutunamaması halinde 19 bin 550 dolar seviyelerini beraberinde getirebileceğini ifade ediyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön