02 / 05 / 2024

Kripto paralardaki korkular gerçek oluyor! Yatırımcılara flaş uyarı! 

Kripto paralardaki korkular gerçek oluyor! Yatırımcılara flaş uyarı! 

Uluslararası Ödemeler Bankası (BIS) kripto para piyasalarında yakın zamanda yaşanan keskin değer kayıplarının, dağınık olan dijital para birimi ticaretiyle ilgili uzun süredir yapılan uyarıların gerçeğe dönüştüğünü belirtti. Peki kripto paraları neler bekliyor? 



Merkez bankalarının global çatı kurumu olan Uluslararası Ödemeler Bankası (BIS), kripto paralara ilişkin uyarıda bulunduğu senelik raporunda aynı zamanda merkez merkez bankalarının çekici dijital para birimleri geliştirmesine ilişkin teşvikte de bulundu.

Kripto paralardaki korkular gerçek oluyor! Yatırımcılara flaş uyarı! 

BIS'in Genel Müdürü Agustin Carstens daha istikrarlı olduğu ileri sürülen TerraUSD ve luna para birimlerinin yakın zamanda çökmesi, daha sonra piyasa öncüsü olan Bitcoin'in yüzde 70 değer kaybı yaşamasının küresel kripto para piyasalarında yapısal bir sorun olduğuna işaret ettiğini aktardı. 

Peki kripto paraları neler bekliyor? Kriptolarda neler olacak? İşte kripto yatırımcılarının merak ettiği o soruların yanıtları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön