30 / 04 / 2024

Yatırımcılara flaş uyarı! Bu tarihten önce alan zengin olacak! Hemen bakmayan, bin pişman!

Yatırımcılara flaş uyarı! Bu tarihten önce alan zengin olacak! Hemen bakmayan, bin pişman!

Selçuk Geçer yatırımcılara önemli bir tarih işaret etti ve uyarılar yaparak altın yatırımı yapmak isteyenleri bu tarihten önce harekete geçmeye davet etti. Eğer bu tarihten önce altın yatırımı yapanlar, önemli bir kar elde edebilecekler.



Son dönemde ülkemizde ekonomik dalgalanmalar yaşanması, altın ve dolar piyasalarında hareketlilik yaratıyor. Sık sık dolar kuruna dair açıklamalarıyla gündemde olan Selçuk Geçer, bu kez altın piyasası için önemli bir uyarıda bulundu. ABD Merkez Bankası'nın faiz kararının açıklanmasıyla birlikte altın fiyatlarının rekor seviyelere ulaşabileceği konusunda görüş bildirdi.

ALTININ TEPE NOKTASINA ULAŞACAĞI ZAMANI PAYLAŞTI!

Dünya ekonomisinde yaşanan bankacılık krizi sonrası piyasalarda hala hissedilen dalgalanmaların etkisiyle, altın ve dolar gibi yatırım araçları da hareketleniyor. Bu konuyla ilgili açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, son olarak altın yatırımlarıyla ilgili kritik uyarılarda bulundu. Takipçilerinin "Altın fiyatları ne olacak?" ve "Zirveye ulaşıldı mı?" gibi sorularına yanıt veren Geçer, altın piyasasındaki son gelişmeleri analiz ederek yatırımcıları bilgilendirdi.


Geri Dön