21 / 05 / 2024

Yatırımcılara flaş uyarı! Bu tarihten önce alan zengin olacak! Hemen bakmayan, bin pişman!

Yatırımcılara flaş uyarı! Bu tarihten önce alan zengin olacak! Hemen bakmayan, bin pişman!

Selçuk Geçer yatırımcılara önemli bir tarih işaret etti ve uyarılar yaparak altın yatırımı yapmak isteyenleri bu tarihten önce harekete geçmeye davet etti. Eğer bu tarihten önce altın yatırımı yapanlar, önemli bir kar elde edebilecekler.



Ekonomist Selçuk Geçer, altın fiyatları hakkında yaptığı açıklamada, FED faiz kararlarının henüz tepe noktasına ulaşmadığını ve bu noktaya gelindiğinde altının gerçek bir sıçrama yaşayacağını belirtti. Bazı kaynaklarda zirveye ulaşıldığı yönünde konuşmalar yapılsa da, Gerçek durumun henüz bu şekilde olmadığına dikkat çekildi.

SELÇUK GEÇER REKOR TAHMİNİNİ DUYURDU!

Selçuk Geçer, ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz artırımının durdurulması sonrasında altın fiyatlarında gerçek rekorların görüleceğini ifade etti. Ayrıca, faiz artırımı olup olmayacağına dair sorulara da yanıt veren Geçer, haziran ayı sonrasında faiz artırımı olması ihtimalinin düşük olduğunu söyledi.

Selçuk Geçer, faizlerin düşmeyeceği ancak belirli bir seviyede sabit tutulmaya çalışılacağı konusunda açıklamalarda bulundu. Haziran ayından sonra faiz artırımının olup olmayacağı konusuna ise olumsuz cevap verdi. Geçer, FED'in faizleri sabit tutması planının piyasalarda "FED artık bu seviyelerde kalacak" düşüncesinin oluşmasına sebep olacağını ve yatırımcıların bu durumda altın fiyatlarında rekor üstüne rekor kırabileceğini belirtti.

SELÇUK GEÇER AKILLARDA SORU BIRAKMADI!

Selçuk Geçer akıllarda soru kalmaması açısından, "FED'in faiz artırımına gitmesine rağmen altın fiyatları neden yükselmeye devam ediyor?" sorusuna cevap verdi. ABD'de yüksek enflasyon olduğunu vurgulayan uzman isim faizlerin enflasyonu yakalayamadığını açıkladı

Selçuk Geçer, yüksek enflasyon ve faizlerin enflasyonu yakalayamaması gibi nedenlerle güvence altına almak isteyen yatırımcıların altına yönelmesinin arttığını belirtti. Bu durumda dünya üzerinde birçok bankanın da altın almaya başladığını açıkladı ve bankacılık krizine dikkat çekti.


Geri Dön