30 / 04 / 2024

Kripto parası olanlar dikkat! Bloomberg’in anketinde çarpıcı sonuç! Bitcoin daha da düşecek mi?

Kripto parası olanlar dikkat! Bloomberg’in anketinde çarpıcı sonuç! Bitcoin daha da düşecek mi?

Wall Street’in anket sonuçları, kripto para piyasasına yönelik beklentinin kötümser olduğuna işaret ediyor. İşte anketin detayları...



NFT'LER YATIRIM ARACI OLARAK GÖRÜLMÜYOR

Bitcoin'e yönelik net bir fikir birliği sağlanamamış olsa da ankete katılanlar NFT'lerin (değiştirilemez token) bir yatırım aracı olmadığı konusunda aynı fikirde. Katılımcıların açık ara çoğunluğu NFT'leri sanat projeleri veya statü göstergeleri olarak görüyor ve sadece yüzde 9'u bu dijital varlıkları yatırım fırsatı olarak değerlendiriyor.

Fed'den kripto paralarla ilgili flaş açıklama

Voyager Digital iflas başvurusunda bulundu! Kripto paralardaki düşüş aracı kurumu vurdu

Kripto şirketi iflas başvurusunda bulundu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön