28 / 04 / 2024

Kripto parası olanları sevindirecek haber! Bitcoin’de flaş hareket yaşanıyor!

Kripto parası olanları sevindirecek haber! Bitcoin’de flaş hareket yaşanıyor!

Kripto para piyasası, uzun zaman sonra ilk kez güçlü bir toparlanma sinyali verdi. Bitcoin’le birlikte Ether ve Solana'da da çift yönlü prim izlendi. İşte detaylar...



Bitcoin, 14 Haziran'dan bu yana ilk kez tırmanışa geçerek kritik seviyeyi gördü. Kripto para piyasasının büyüklüğü, fiyatlarda yaşanan yukarı yönlü ivmenin ardından yeniden 1 trilyon doların üzerine çıktı. Peki yükseliş devam edecek mi? Detaylar haberimizde…

Kripto para piyasası, uzun zaman sonra ilk kez güçlü bir toparlanma sinyali verdi. Bitcoin’le birlikte Ether ve Solana'da da çift yönlü prim izlendi.

Bloomberg Kripto Zirvesi'nde konuşan Galaxy Digital CEO'su Mike Novogratz, en kötüsünün geride kaldığını belirtti. Novogratz, Bitcoin'in 5 yıllık vadede 500 bin dolar olacağı yönündeki beklentisini tekrarladı. Haziran ayının ortalarından bu yana Bitcoin ilk kez 23 bin doların üzerini gördü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön