28 / 04 / 2024

Kripto uzmanından Bitcoin yorumu: “750 bin dolar olacak!”

Kripto uzmanından Bitcoin yorumu: “750 bin dolar olacak!”

BitMEX borsasının eski CEO’su kripto uzmanı Arthur Hayes, Bitcoin'in (BTC) 2026 yılına kadar en az 750 bin dolara ulaşacağını iddia etti. Stars Arena hacklendi ve projenin havuzunda bulunan 3 milyon dolarlık AVAX çalındı.



Kripto piyasasında analist ve uzmanların Bitcoin’in gelecekte ulaşacağı değer ile ilgili tahminleri devam ediyor. BitMEX borsasının eski CEO’su ve kripto uzmanı Arthur Hayes uzun vadeli Bitcoin tahminini paylaşırken, Bitcoin’in önümüzdeki yıllarda yükselişe geçeceğini ve boğa piyasasının yaşanabileceğini ifade etti.

Hayes, Bitcoin (BTC) için fiyat tahminini 2026 yılına kadar 750 bin dolar ila 1 milyon dolar arasında olacağı şeklinde açıkladı.

Kripto uzmanı Arthur Hayes bu açıklamasını katıldığı bir YouTuber yayınında yaptı. Hayes’e Bitcoin (BTC) tahmini sorulduğunda, boğa koşusunun nihayet yaşanacağını ifade ederek, “BTC, üç yıl içerisinde en az 750 bin dolar olacak” dedi.

Hayes, 750 bin dolarlık sansasyonel BTC fiyat tahmini için birkaç nedenden bahsetti. Bu nedenlerden birisi, ABD hükümetinin harcama oranlarını artıracağı ve para basmaya başlayacağı şeklinde olurken, Hayes, önümüzdeki yıllarda bir mali kriz de beklediğini ileri sürdü. Mali krizlerde BTC’nin performansı genellikle pozitif anlamda ilerlediğini öne süren Hayes, bunun yükselme yaşanması için bir etken olabileceğini belirtti.

Coincolik.com’un haberine göre BTC fiyat tahmininde 2026 yılı için 750 bin doları işaret eden Hayes, 2024 yılının sonuna doğru da 70 bin dolarlık bir fiyat öngörüsünde bulundu.

Spot Bitcoin ETF’lerinin de onaylanacağını belirten Hayes, bu durumu gerçek boğa piyasasının başlangıcı olarak yorumladı.

Kripto uzmanından Bitcoin yorumu: “750 bin dolar olacak!”

STARS ARENA HACKLENDİ!

Kripto sektörü, Stars Arena hack haberiyle sallandı. SocialFi akımının öncülerinden birisi olan Stars Arena’nın tüm varlıklarının çalındığı ifade edildi. Stars Arena’ya ait 3 milyon dolarlık havuz tamamen boşaltıldı. Projeden gelen açıklamada, kullanıcılar herhangi bir para yatırma işlemi yapmaması konusunda uyarıldı.

Avalanche Avalanche ağında bulunan kullanıcılar, beğendikleri bir hesabın hissesini satın alıyor ve böylece ellerindeki AVAX’ları sisteme sokuyordu. Hisse karşılığı verilen AVAX’lar, hisse satılmak istenildiğinde kazançla veya zararla geri alınıyordu. Ancak havuzun boşaltılmasıyla beraber, hisse satın alan kullanıcıların elinde hisseler kaldı ve satış gerçekleştiremediler. Kısacası, AVAX’lar gitti ve hisseler değersiz bir şekilde kullanıcıların cüzdanlarında kaldı.

Stars Arena’nın hacklenmesi, AVAX’ı da etkiledi. AVAX, zirveye yürüdüğü boğa koşusunu sonlandırdı ve haber etkisiyle yüzde 8’lik bir düşüşe uğradı.


 


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön