29 / 04 / 2024

Bitcoin yeniden 23 bin doların üzerinde!

Bitcoin yeniden 23 bin doların üzerinde!

Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin yeniden 23 bin doların üzerine çıktı. İşte kripto para piyasasındaki son gelişmeler...



Bitay Araştırma Departmanı Analisti Alper Samet Yorak kripto para piyasası ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, hafta sonuna girerken 21 bin dolar düzeylerinde bulunan ve cumartesi-pazar günlerinde yüzde 10'luk bir yükseliş yakalayarak 23 bin doların üzerine yükselen Bitcoin, haftanın ikinci işlem gününde tekrar kendisini 23 bin doların üzerine attı. Ethereum da 1600 doların üzerine tutunmayı başardı ve sabah saatlerinde 1630 doların üzerinde alıcı buluyor. 

Bitcoin yeniden 23 bin doların üzerinde!

Aktarılan detaylara göre, kripto para piyasasının toplam piyasa değeri de 1 trilyon doların üzerindeki seyrini sürdürüyor. Verilen bilgiye göre, günlük hacimlerin tekrar 50 milyar doların üzerinde yer alması genel yapıyı da pozitif kılıyor. Fakat kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin dominansı iki haftadır yükselme eğiliminde ve şu anda yüzde 44’lere geldi. Ayrıca verilen bilgiye göre, bu kısa vadede bazı altcoinlerin Bitcoin yukarı giderken istedikleri performansı gösterememesine de neden olabilir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön