07 / 05 / 2024

Kriptolarda Fed depremi! Yatırımcılar şok olacak! Bitcoin 10 bin dolar...

Kriptolarda Fed depremi! Yatırımcılar şok olacak! Bitcoin 10 bin dolar...

Bitcoin de dahil olmak üzere kripto paralarda Fed kararının ardından dalgalanmalar yaşandı. Peki Bitcoin'de son durum ne? Bitcoin düşecek mi, yükselecek mi? İşte milyonlarca yatırımcının merak ettiği kripto para piyasalarındaki son dakika gelişmeleri...



Riskli varlıklarda sıkılaşma ve resesyon endişeleriyle gerçekleşen satış dalgasi kripto paraları da fazlasıyla etkiliyor. Doubleline Capital CEO'su Jeffrey Gundlach, Bitcoin fiyatıyla ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. 

Kriptolarda Fed depremi! Yatırımcılar şok olacak! Bitcoin 10 bin dolar...

BİTCOİN 10 BİN DOLARA DÜŞEBİLİR 

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Doubleline Capital CEO'su Jeffrey Gundlach, Bitcoin fiyatının 10 bin dolara gerilemesinin kendisini şaşırtmayacağına dikkat çekerek, "Kripto dünyasının bazı parçaları patladı ve Bitcoin 10 bin dolara düşebilir. Bitcoin fiyatı 30 bin doları aşağı kırdığında grafiklere baktım ve 20 bin dolara çok çabuk gelinebileceğini gördüm ve bunu yaptı" açıklamasında bulundu. 

Kriptolarda Fed depremi! Yatırımcılar şok olacak! Bitcoin 10 bin dolar...

Konuşmasında Fed'in aldığı kararla ilgili de konuşan Gundlach, Fed'in çok kısa vadeli hareket eder hale geldiğine, bu senenin sonunda enflasyonun yüzde 7'ye yaklaşmasını beklediğine ve Fed'in faiz artırımlarını sürdürmesini öngördüğüne dikkat çekti. 

85 bin lirası olanlara sıfır ev müjdesi! 2+1 ve 3+1 Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 16 Haziran 2022 fiyat listesi!

Kira artışlarına yüzde 25 sınır sektörü sarstı! Kontratlar 2 Temmuz'a ötelenirken, fiyatlar şimdiden katlandı!

Ünlü analistten şok açıklama! Altın işte bu rakamı görecek! Şimdi bu rakama bakmayan sonra pişman olur!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön