02 / 05 / 2024

Kriptolarda hafta sonu fırtınası!

Kriptolarda hafta sonu fırtınası!

FTX krizinin ardından kripto piyasaları hafta sonuna doğru nasıl hareket ediyor? Haftasonu fırtınası başladı. İşte ayrıntılar...



Kripto para piyasası, FTX krizi nedeniyle hafta boyunca ağır kayıplar yaşadı. FTX'in hafta ortasında kötüleşmesiyle yılın en düşük seviyelerini gören kripto piyasaları, dün nispeten güçlü ABD enflasyonunda bir miktar toparlanma gördü. 

Yüzde 38 ile piyasaya hakim olan Bitcoin, son 24 saatte yüzde 4,5 yükseldi ve 17.400$'da kaldı. Geçen hafta boyunca, BTC sadece değer kaybetmedi.

Kripto piyasasında büyük deprem! İşte BTC'nin çakılma nedeni

Öte yandan, Ethereum tepkisel satın almayla dün düşük seviyelerden 1300$'a yükseldi, ancak kısmi bir rallinin ardından bu gece 1300$'a geri döndü. ETH son 24 saatte yüzde 6,4 düştü, ancak geçen hafta düştü.

Haftanın en iyi 10 kripto para biriminden biri olan Polygon (MATIC) hızla toparlanıyor. Dünden yükselen altcoin şu anda 1 doların biraz üzerinde alıcı buluyor.

Haftalık bazda ilk 10'da en kötü kaybeden kripto para birimi, 0.088 dolara düşmeye devam eden DOGE oldu. FTX krizinden en çok etkilenen altcoinlerden biri olan Solana, ilk 10'daki yerini kaybetmesinin ve bir hafta içinde E değerini kaybetmesinin ardından şu sıralar 18 dolar seviyesinde işlem görüyor. Peki, piyasalarda son durum ne işte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön