03 / 05 / 2024

Kula İbrahim Özboyacı Ticaret Meslek Lisesi inşaatı başladı!

Kula İbrahim Özboyacı Ticaret Meslek Lisesi inşaatı başladı!

Manisa' nın Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Kula’da Hayırsever İşadamı Ömer Özboyacı tarafından ağabeyi İbrahim Özboyacı adına yaptırılacak Ticaret Meslek Lisesi' nin inşaatının başladığını bildirdi...




Manisa'nın Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Kula’da Hayırsever İşadamı Ömer Özboyacı tarafından ağabeyi İbrahim Özboyacı adına yaptırılacak Ticaret Meslek Lisesi'nin inşaatının başladığını bildirdi. 


Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Kula'da başlatılan eğitim ataklarında Kulalı işadamlarından büyük destek gördüklerini buna bağlı olarak yapımına Zaferiye Mahallesi'nde başlanılan 16 derslikli İbrahim Özboyacı Ticaret Meslek Lisesi binasının daha önce Kula'da bir okul ve bir adet yurt binası yapan Kulalı İşadamı Ömer Özboyacı tarafından yapıldığını söyledi. Aşkın, "Geçmiş dönemlerde 60-70 kişilik sınıflarda eğitim görmeye çalışan çocuklarımız bugün yeni okul binalarımızla birlikte özel okulların sınıf mevcutlarıyla eşdeğer sınıflarda, daha kaliteli eğitim alarak başarılarını taçlandırıyor. Onların ülke çapındaki başarıları ise bizleri onurlandırıyor. En büyük değerimiz ve zenginlik kaynağımız sahip olduğumuz dinamik genç nüfusumuzdur. Kula'ya hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.


Manisa Kent Haber


Geri Dön