18 / 05 / 2024

Kula İbrahim Özboyacı Ticaret Meslek Lisesi ne zaman bitecek

Kula İbrahim Özboyacı Ticaret Meslek Lisesi ne zaman bitecek

Manisa' nın Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Kula’da Hayırsever İşadamı Ömer Özboyacı tarafından ağabeyi İbrahim Özboyacı adına yaptırılacak Ticaret Meslek Lisesi' nin inşaatının başladığını bildirdi...

Kula yatırımları masaya yatırıldı!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’le birlikte Kula’ya yapılan yatırımları değerlendirdi.

Kula Kavacık Mahallesi'nin çehresi değişiyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği ile Kavacık Mahallesi'nin çehresi değişiyor. Kavacık Mahallesi’ni şehir görünümüne kavuşturacak dev projede alt yapı, üst yapı komple yenilenecek.

Kula'ya zahire pazarı yapılacak!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun başkanlığında toplanan Kula Belediye Meclisi Mart ayı Olağan Toplantısında; Hayvan pazarı yapılması planlanan alanın bir bölümünün ayrılarak zahire pazarı yapılması oy birliği ile kabul edildi.

Kula'nın altyapısı mercek altında!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanı Fevzi Demir, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u ziyaret ederek, MASKİ’nin ilçede hayata geçirdiği altyapı çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Manisa Kula Mezbahası'nın temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilen mezbaha binasının temeli atıldı

Manisa Kula'nın altyapı sorunları çözüldü!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Ayvatlar Mahallesi’ndeki kanalizasyon çalışmalarına son noktanın konmasının ardından, mahallenin eski içme suyu şebekesinin yerine de yeni hat inşa ediliyor.

Kula Sanayi Sitesi’nin çehresi değişiyor!

S.S. Kula Küçük Sanayi Sitesi’nde görüntü kirliliği oluşturan noktalardaki hurdalar kaldırılmaya başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, temizleme çalışmalarının tamamlanmasıyla çevre ve peyzaj düzenlemelerinin başlayacağını söyledi.

Kula Müşerref Akhan Kampüsü’nde sona yaklaşıldı!

Celal Bayar Üniversitesi, Kula Belediyesi ve Kulalı iş adamı Hüseyin Akhan işbirliğinde yapımı devam eden Kula Meslek Yüksek Okulu Müşerref Akhan Kampüsü'nde sona yaklaşıldı

Kula Dereköy, modern kimliğine kavuşuyor!

Dereköy'deki çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, mahallenin bağlısı olan Manaklar ve Yeniköy’den sonra mahalle merkezinde de kilit parke çalışmalarına başladı.

Kula Zaferiye'ye yeni altyapı!

MASKİ ve Kula Belediyesi, Zaferiye Mahallesi'nde içme suyu hattı döşeyerek, mahallenin su şebekesi bulunmayan 384. sokakta sağlıklı altyapı oluşturuyor.

Manisa Kula'ya yeni mezbaha geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Kula’da hayata geçireceği yeni mezbaha binası inşaatı için çalışmalar başladı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, mezbahanın yapılacağı alanda incelemelerde bulunarak, yeni mezbaha ile kasap esnafını büyük bir sorundan kurtaracaklarını söyledi

Manisa Kula'ya yeni hastane müjdesi!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa İl Sağlık Müdürü Hakan Bayrakçı’yı makamında ağırladı. Başkan Tosun, İl Sağlık Müdürü Bayrakçı ve beraberindeki heyet ile birlikte Kula’ya yapılacak yeni hastane arazisinde incelemelerde bulundu.

Kula Güvercinlik'e yeni altyapı!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Güvercinlik Mahallesi'nde eskiyen kanalizasyon hattı yenilenerek altyapı sorunu ortadan kalkıyor.

Kula İbrahim Özboyacı Ticaret Meslek Lisesi ne zaman bitecek Haberi

Kula İbrahim Özboyacı Ticaret Meslek Lisesi ne zaman bitecek


Manisa'nın Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Kula’da Hayırsever İşadamı Ömer Özboyacı tarafından ağabeyi İbrahim Özboyacı adına yaptırılacak Ticaret Meslek Lisesi'nin inşaatının başladığını bildirdi. 


Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Kula'da başlatılan eğitim ataklarında Kulalı işadamlarından büyük destek gördüklerini buna bağlı olarak yapımına Zaferiye Mahallesi'nde başlanılan 16 derslikli İbrahim Özboyacı Ticaret Meslek Lisesi binasının daha önce Kula'da bir okul ve bir adet yurt binası yapan Kulalı İşadamı Ömer Özboyacı tarafından yapıldığını söyledi. Aşkın, "Geçmiş dönemlerde 60-70 kişilik sınıflarda eğitim görmeye çalışan çocuklarımız bugün yeni okul binalarımızla birlikte özel okulların sınıf mevcutlarıyla eşdeğer sınıflarda, daha kaliteli eğitim alarak başarılarını taçlandırıyor. Onların ülke çapındaki başarıları ise bizleri onurlandırıyor. En büyük değerimiz ve zenginlik kaynağımız sahip olduğumuz dinamik genç nüfusumuzdur. Kula'ya hayırlı ve uğurlu olsun"...