19 / 05 / 2024

Kulak Kent 2016 yılının sonunda tamamlanacak!

Kulak Kent 2016 yılının sonunda tamamlanacak!

İnşaat sektöründeki büyük yatırımlardan biri olan 'Kulak Kent' binaları Yüreğir ilçesinde hızla yükseliyor. 70 bin metrekare üzerine kurulan 696 konutlu Kulak Kent projesi, bölgenin lider proje olma özelliği taşıyor...



İnşaat sektöründeki büyük yatırımlardan biri olan 'Kulak Kent' binaları Yüreğir ilçesinde hızla yükseliyor. 70 bin metrekare üzerine kurulan 696 konutlu Kulak Kent projesi, bölgenin lider proje olma özelliği taşıyor. 


84 metrekare ile 237 metrekare aralığında, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 4 farklı daire seçeneklerini değerlendirmek mümkün. Çocuk parkları, spor alanları, fitness salonu, kapalı otoparkı, yürüyüş parkuru ve bahçesinde spor aletleri yer alacak şekilde tasarlanan Kulak Kent, sahip olduğu site donanımları ve daire özellikleriyle kullanıcılarına konforlu ve güvenli bir yaşam vaat ediyor. 


Yüreğir ilçesinin Adana'mn diğer merkez ilçeleri kadar yatırımı ve gelişmeyi hak ettiğini vurgulayan Tarkan Kulak, Yüreğir'in Adana'mn parlayan yıldızı olacağına inandığını belirterek "Kulak İnşaat olarak yaptığımız en büyük proje Kulak Kent. Yüreğir'in bu yatırımı hak ettiğine gönülden inanıyoruz. Bu bölgenin, Kulak Kent gibi, gerek sosyal yönleriyle, gerekse site özellikleriyle nitelikli, modern yaşam alanlarına layık olduğunu ve ihtiyaç duyduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle Kulak Kent'i Yüreğir'de konumlandırdık. Kulak Kent'in Yüreğir'e yeni bir ivme kazandıracağına inanıyoruz. Projemizin Yüreğir'e, Yüreğirli'ye ve tüm Adanamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz" dedi. 

696 daireden oluşan Kulak Kent'te, yaşam standartlarını yükselten özellikler ve kişi sayısının değişkenlik gösterdiği farklı aile yapılarına hitap edebilen daire seçenekleri yer alıyor. 

Proje, şehir merkezi, otogar, devlet hastanesi, Merkez Park ve sanayi bölgeleri gibi önemli noktalara yakın konumu sayesinde ulaşımda da büyük avantajlar sunuyor. Atakent Mahallesinde, Kitap Deposu yanında yapımı hızla devam eden projenin, 2016 yılının sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. 


Milliyet Business 


Geri Dön