05 / 05 / 2024

Kullanıcılar gibi Elon Musk da şikayetçiymiş! Twitter’da ‘sıfır reklam’ devri…

Kullanıcılar gibi Elon Musk da şikayetçiymiş! Twitter’da ‘sıfır reklam’ devri…

Ünlü sosyal medya platformunu satın aldıktan sonra, platforma yönelik her hamlesi çok konuşulan Elon Musk’ın  twitter reklam politikasından kullanıcıları gibi kendisinin de rahatsız olduğu ortaya çıktı.



Şirket değer  hızla değer kaybederken, reklam verenler ise güvensiz buldukları gerekçesiyle platforma mesafeli durmaya başladı. Bu durum ise Twitter’ın mali zorluklarla karşı karşıya kalmasına neden olurken, yalnızca şirketin yeni abonelik hizmeti Twitter Blue ile reklam sayısını azaltarak daha çok kişiselleştirilmiş reklam görülebiliyor.

TWIT ATARAK DUYURDU

Yenilenen abonelik sisteminin ardından kullanıcıların da bu sorundan da kurtulması bekleniyor.

Elon Musk,  twitlerinde, reklamların çok sık çıktığını , gelecek haftalarda bu konuyu ele almak için adımlar atacaklarını açıkladı.

 Kullanıcılar gibi Elon Musk da şikayetçiymiş! Twitter’da ‘sıfır reklam’ devri…

Bazı haberlere göre ise şirket, birincil gelir kaynağı durumundaki reklamcılıktan uzaklaşmayı istiyor. Twitter’ın bu son aksiyonu, bir süre önce siyasi reklamcılık üzerindeki yasağı kaldırması ve reklamcılıkta çalışan mühendislerin işine son vermesiyle başlamıştı.  Twitter’ın“ücretsiz bir cehennem” olmasını önlemek istediğini belirten Musk’a göre, yeni abonelik sistemi ve reklamlardaki azalma, kullanıcılara daha keyifli bir deneyim sağlayacak ve şirketin mali dar boğazını giderecek.

Google’da acil toplantı çağrısı!  ChatGPT krizi büyüyor!

Philips ambilight TV indirimde mi? Fiyatı kaç TL? 21 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Huawei Nova 9 SE özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? 21 Ocak 2023 Fiyat listesi

İşsizseniz ilaç gibi gelecek! Bakanlık tam 2.833 TL veriyor! Nasıl başvurulur?


Geri Dön