27 / 04 / 2024

Huawei Nova 9 SE özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? 21 Ocak 2023 Fiyat listesi

Huawei Nova 9 SE özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? 21 Ocak 2023 Fiyat listesi

108 MP yüksek çözünürlüklü kamerası, etkileyici tasarımı, 15 dakikada hızlı şarj gibi pek çok cazip özelliği uygun fiyatla buluşturan Huawei’nin Nova 9 SE model cep telefonu, son dönemde en popüler modelleri arasında yer alıyor. Peki Huawei Nova 9 SE cep telefonu başka hangi özelliklere sahip?



 

Akıllı telefonlarda aranan özellikleri uygun fiyatla buluşturan, şık tasarımıyla da dikkat çeken  Huawei markasının tüketiciler arasında yeni gözdesi Huawei Nova 9 SE cep telefonu,  uzatılmış garanti,kayıp Kulaklık Desteği içeren isteyene HUAWEI Care+  ile geliyor.

Markanın son dönemde en sevilen modellerinden biri olan cihaz, 108 MP yüksek çözünürlüklü kamerasıyla, akıllı telefonda en aranılan özelliklerin başında gelen mükemmel fotoğraflar çekme kabiliyeti veriyor.

HUAWEI’NIN AMİRAL GEMİSİ MODELİ

Huawei’nin amiral gemisi modelleri arasında bulunan Huawei 9 SE akıllı telefon,  iş hayatında yoğun telefon kullananlardan oyun tutkusuna hiç ara vermeyenler geniş bir tüketici kitlesine hitap ediyor.

Bütün gün kullanıcısının yanında olmak, işleri halletmek için ideal olan Nova 9 SE, üstün da kamera sayesinde, fotoğraf çekmeden duramayanları memnun ediyor.

Huawei Nova 9 SE özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? 21 Ocak 2023 Fiyat listesi

PROFESYONEL FOTOĞRAFLAR ÇEKME DENEYİMİ

Cihazın çeşitli özelliklere sahip kamera lensleri sayesinde göz dolduran kareler yakalamak rahatça mümkün oluyor.  Bu model, kullanıcısına adeta profesyonel elinden çıkmış fotoğraflar çekme deneyimini sonuna kadar yaşatıyor.

Qualcomm Snapdragon 680 işlemci ile güçlendirilen Nova 9 SE,2.4 GHz'e kadar yükselebilen sekiz Kryo 265 çekirdeği ile bir Adreno 610 grafik hızlandırıcısı ve bir Snapdragon X11 LTE modemle geliyor. Nova 9 SE, 2388 × 1080 piksel (FHD+ formatı) çözünürlükteki ve 90 Hz yenileme hızına bulunan 6,78 inç LCD ekranı ise göz dolduruyor.


Geri Dön