06 / 05 / 2024

Kumtel Digital Fastfryer Haf-02  işte en ucuza burada satılıyor! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Kumtel Digital Fastfryer Haf-02  işte en ucuza burada satılıyor! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Kumtel Digital Fastfryer Yağsız Fritöz Airfryer, bir çok farklı gıdayı, istenilen şekilde ve minumum yağ ile pişirmeye yardımcı oluyor.



Kumtel Digital Fastfryer Haf-02  işte en ucuza burada satılıyor! 1 Mart 2023 fiyat listesi
Yemek pişirmenin pek çok farklı yöntemi bulunuyor. Bunlardan biri de yağsız pişirmedir. Sağlıklı ve pratik bir şekilde bu işlemin gerçekleştirilmesi için airfryer adı verilen cihazlar çokça tercih edilir.Kumtel airfryer şık görünümünün yanında geniş iç haznesi ve farklı pişirme fonksiyonları ile mutfaklarda yerini alıyor.

FRİTÖZ ÖZELLİKLERİ 

  • Yağsız Fritöz Airfryer yağ kullanımını minimuma indirerek çeşitli gıdaları hazırlar. Damak zevkinize göre yağsız ya da çok az yağ kullanarak ürünü çalıştırarak sağlıklı yemekler elde edebilirsiniz. İç haznesine yerleştirdiğiniz ürünü dijital ekrandan belirlediğiniz süre boyunca kızarmasını sağlar.
  • Bu sebeple Kumtel yağsız fritöz sağlıklı öğünler hazırlamak için kullanışlı bir üründür.Alt kısmında yer alan hazne içerisinde dilediğiniz gıdayı pişirmenize olanak sunar. Bu pişirme haznesiyle et, tavuk, balık ya da sebze gibi farklı yiyecekleri kısa sürede kızartarak yemeye hazır hale getirebilmeniz kolay ve pratiktir.
  • Bununla birlikte isterseniz sabah kahvaltılarında tükettiğiniz simit, poğaça ya da börek gibi hamur işlerini birkaç dakika içerisinde airfryer  sayesinde ısıtabilirsiniz. 
  • Kumtel digital fastfryer ( yağsız fritöz airfryer ) Sahip olduğu motor sistemi sayesinde ısı hazneye iletilir. İç tasarımında yer alan pervaneler yardımıyla iletilen ısı eşit olarak dağıtılır ve yemek eşit ısıda pişer.
  • Haznedeki gıdanın ısınması, dolayısıyla da pişmesi gerçekleşir. İç mekanizması sayesinde sürekli dönen hazne gıdanın eşit şekilde pişmesinde etkilidir. Tasarımı ve teknolojisi sayesinde yiyeceğin kuruması engellenir. Et, tavuk ve balık gibi yiyeceklerin yumuşak ve kıvamında pişmesi fritözde yer alan fan ile kolaydır.
  • Fritöz modelinde 8 alternatifli menü bulunuyor. Bu alternatifler, patates kızartması, tavuk kanadı, kırmızı et, karides, balık, pasta ve kurutma gibi yiyeceklerin hazırlanması olarak karşımıza çıkıyor. 

Peki ürünün teknik özellikleri ve fiyat listesi nedir? 

 


Geri Dön