29 / 04 / 2024

Kurban Bayramı 2023 emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Temmuz 2023 emekli ikramiyesinde son dakika! 

Kurban Bayramı 2023 emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Temmuz 2023 emekli ikramiyesinde son dakika! 

Kurban Bayramı 2023 emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Temmuz 2023 emekli ikramiyesinde son dakika... Hemen bu detaylara bakın!



EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ARTACAK MI?

Verilen detaylara göre, ara dönemde 1100 Türk Lirası şeklinde uygulanan bayram ikramiyesi yüzde 82 artışla 2 bin TL düzeyine çıkarıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekli ikramiyesi için talimatını da verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram ikramiyesi için 'Bu rakamı daha da yukarı çıkarmanın hesapları içindeyiz' demişti.

Yeni belirlenecek olan emekli ikramiyesi bayram öncesi hesaplara yatacak.

EMEKLİ MAAŞLARI VE BAYRAM İKRAMİYESİ BERABER YATACAK

Verilen detaylara göre, emekli maaşları ve bayram ikramiyesi 28 Haziran Kurban Bayramı öncesinde hesaplarda olacak. Paylaşılan bilgilere göre, Mart ayında emeklilik başvurusunu yapmış fakat henüz işlemleri tamamlanmamış EYT'liler Ramazan ve Kurban Bayramı ikramiyesi için hak sahibi olduklarından bu ödemeleri maaşları bağlandığı zaman hesaplarında görecek.

Kurban Bayramı 2023 emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Temmuz 2023 emekli ikramiyesinde son dakika! 

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ KAÇ TL OLACAK?

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği emekli bayram ikramiyesi Türkiye'de ilk defa bin TL olarak uygulanmaya başladı. Daha sonra 1100 TL'ye son olarak da geçtiğimiz Ramazan Bayramı öncesi yüzde 82 artışla 2000 liraya çıktı.

Emekli ikramiyesinin 28 Haziran Kurban Bayramı öncesi 2 bin 500-3 bin TL bandına yükselmesi bekleniyor.

MART AYINDA BAŞVURAN EYT'Lİ 2 İKRAMİYE ALACAK

Verilen detaylara göre, EYT'lilerin en çok merak ettiği konular arasında bayram ikramiyeleri yer alıyor. Bu yılın Mart ayında emeklilik başvurusu yapan EYT'lilere Nisan ayında Ramazan bayramı ikramiyesi verildi. Ayrıca  Mart ayında başvuru yapan ve emekli maaşı yoğunluktan bağlanmayan EYT'liler hem Ramazan hem de Kurban Bayramı ikramiyesini almış olacak.

Aile Destek Programı Temmuz'da bitiyor ama üzülmeyin vatandaşlık maaşı müjdesi geldi! Vatandaşlık maaşı kime yatırılacak

Ünlü ekonomist altını tahtından edecek o aracı resmen açıkladı, herkesi şaşırttı! 

Tuzla Orhanlı TOKİ 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! İstanbul'a tam 381 yeni konut geliyor!


Geri Dön