29 / 04 / 2024

Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatar? Ramazan bayramı ikramiyesi ne kadar?

Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatar? Ramazan bayramı ikramiyesi ne kadar?

Ramazan ve Kurban bayramlarında olmak üzere yılda ikişer kez ödenen 1100 Türk lirası bayram ikramiyeleri için gelebilecek son dakika haberler, bu ücretten yararlananların radarında yer alıyor. Peki emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatar? Bayram ikramiyesi ne kadar? İşte detaylar…



Ramazan bayramında 1100 Türk lirası, Kurban bayramında da 1100 Türk lirası olarak toplamda yılda 2 bin 200 Türk lirası olarak ödenen bayram ikramiyeleri için bu yıl farklı iddialar ortaya atılıyor. Emekliler, bayram ikramiyelerinin bu yıl zamlı olarak yatırılmasını bekliyor. 

BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Ramazan bayramı bu yıl 2 Mayıs 2022 Pazartesi gününe denk geliyor. İkramiyeler de bayramdan önce ödeniyor. Geçtiğimiz yıllarda bayrama girmeden yaklaşık en geç 1 hafta önceden ikramiyeler yatırılmıştı. Henüz konuyla ilgili açıklama gelmezken, ikramiyelerin 15-30 Nisan tarihleri arasında yatırılmaya başlanması bekleniyor.

Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatar? Ramazan bayramı ikramiyesi ne kadar?

2022 BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR OLACAK?

İlk olarak 2018’de 1000’er TL olarak ödenmeye başlayan başlayan emekliye bayram ikramiyeleri, geçtiğimiz yıldan itibaren bin 100 TL’ye yani 2 bin 200 Türk lirasına yükseltilmişti. Bu yıl ise bayram ikramiyelerinin zamlı olarak ödenmesi talep ediliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön