29 / 04 / 2024

Kurban Bayramı pandemi parası ne zaman yatacak?

Kurban Bayramı pandemi parası ne zaman yatacak?

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla vatandaşlar gözünü 1100 TL pandemi sosyal yardım ödemelerinin verileceği güne çevirdi. İhtiyaç sahipleri için verilen pandemi destek ödemelerinin bayramdan önce yapılıp yapılmayacağı merak ediyor.



Kurban Bayramı'na sayılı günler kala milyonlarca vatandaş pandemi destek ödemesinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'tan konu ile ilgili açıklama geldi. Peki, Kurban Bayramı pandemi parası ne zaman yatacak? 

A Haber'de yer alan habere göre; Milyonlarca ihtiyaç sahibi tarafından e-Devlet üzerinden pandemi sosyal yardım için başvuru yaptığı pandemi destek ödemelerinin ödeneceği tarih araştırılıyor. Peki, Kurban Bayramı pandemi parası ne zaman yatacak? İşte merak edilenler...

 Kurban Bayramı pandemi parası ne zaman yatacak?

KURBAN BAYRAMI PANDEMİ PARASI NE ZAMAN YATACAK?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından açıklama geldi. Yanık, sosyal yardımlarda kullanılacak kaynağın Kurban Bayramı öncesi ulaştırılması için gerekli hazırlıkların yapıldığını açıkladı.

Yanık, şunları kaydetti: "Kurban Bayramı öncesinde de ihtiyaç sahibi ailelerin temel gıda ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına 183 milyon lira aktardık. Aktardığımız 183 milyon liranın ihtiyaç sahiplerine hızlı bir şekilde ulaştırılması için SYD Vakıflarımız titiz bir çalışma yürütüyor. Sahada ihtiyaç sahiplerine desteklerin ulaştırılması için büyük özveriyle çalışan 1003 SYD Vakfımızdaki çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

Bakan Yanık, Kurban Bayramı öncesi temel ihtiyaçlarını karşılayamayan ailelerin geçimini sağlamak için hanelerin hassasiyetle belirlendiğini ifade etti.

1100 lira yardım başvurusu nasıl yapılır?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön