29 / 04 / 2024

Kurban Bayramı yaklaşırken emekliler merakla bekliyordu! Bayram ikramiyesinin ne zaman verileceği belli oldu

Kurban Bayramı yaklaşırken emekliler merakla bekliyordu! Bayram ikramiyesinin ne zaman verileceği belli oldu

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı temmuz ayında. Kurban Bayramı ikramiyesinin ne zaman verileceği ve ne kadar olacağı belli oldu. İşte detaylar…



Milyonlarca insan tarafından beklenen temmuz ayı geldi çattı. Emeklinin de, asgari ücretlinin de, memurunda gözü kulağı temmuz ayında gelecek olan rakamlarda.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ise emekliler, ikramiye olarak ne kadar verileceğini düşünüyor. Haliyle Kurban Bayramı yaklaştıkça da rakamlar ve duyumlar daha da netleşmeye başladı.

BAYRAM GELMEDEN HESAPLARA YATACAK

Emekliler için Kurban Bayramı ikramiyesinin hesaplara temmuz ayının ilk haftasının günlerinde yatması bekleniyor. 8 Temmuz Kurban Bayramı Arifesi ile başlayan bayram günü gelmeden Kurban Bayramı emekli ikramiyesi yatmış olacak.

Bu durum ise tahminleri 4 ila 7 Temmuz arasına götürüyor.

İKRAMİYE NE KADAR OLACAK?

Son olarak geçtiğimiz nisan ayınca Ramazan Bayramı ikramiyesi alan emekliler, temmuz ayının ilk haftasını bekliyor. Kurban Bayramı ikramiyesi dışında emeklileri beklediği bir diğer şey ise; 4 Temmuz sonrası kararı verilecek olan zam oranı.

Emekli maaşlarından yapılacak olan zamlara dair henüz kesin bilgiler ortada yokken, hükümetten açıklanana rakamlara göre; emekli maaşlarına yapılacak olan zammın yüzde 40 olması bekleniyor.

Bunu da son olarak söyleyen isim Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati oldu.

Kurban Bayramı yaklaşırken emekliler merakla bekliyordu! Bayram ikramiyesinin ne zaman verileceği belli oldu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön