29 / 04 / 2024

Kurtköy Park Life ödeme planı!

Kurtköy Park Life ödeme planı!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Park Life

Kurtköy Park Life ödeme planı bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz. Cihan İnşaat Park Life Kurtköy projesinde yaşam 2013 Ağustos ayında başlıyor...




8 blok olarak inşa edilen  Park Life  Evleri projesi 254 adet konuttan oluşuyor. Park Life Evleri İstanbul Pendik - Kurtköy bölgesinde yükseliyor. Kurtköy Park Life ödeme planı bilgilerini haberimizin devamında bulabilirsiniz.


Park Life Evleri projesi  Cihan İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Bu yaz yaşamın başlayacağı Park Life Kurtköy teslimleri Ağustos ayında başlıyor. Park Life Kurtköy projesinde konutlar 56 metrekare ile 167 metrekare arasında tasarlandı.


Park Life Cihan İnşaat projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Park Life Kurtköy'de Yenişehir Mahallesi'nde inşa ediliyor.


Kurtköy Park Life ödeme planı!


Kurtköy Park Life ödeme planı ve Kurtköy Park Life satış fiyatları ile ilgili bilgiler için Cihan İnşaat Park Life satış ofisi ile 0216 482 70 00'ı arayarak görüşebilirsiniz.


Kurtköy Park Life Evleri'nde otopark, yüzme havuzu, sauna, fitness center, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, voleybol sahası, basketbol sahası gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Kurtköy Park Life Evleri satış ofisi nerede?

Kurtköy Park Life Evleri adres : Yenişehir Mahallesi Dedepaşa Caddesi No:18 Kurtköy - Pendik / İSTANBUL 


Kurtköy Park Life Evleri iletişim bilgileri

Telefon: 0216 482 72 00

Web adresi: www.parklife.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön