30 / 04 / 2024

Kuşu'daki çifte minareli cami inşaatı devam ediyor!

Kuşu'daki çifte minareli cami inşaatı devam ediyor!

Kütahya 'nın Simav ilçesine bağlı Kuşu Mahalles i'nde hayırsever vatandaşların desteği ile yaptırılan 9 şiddetinde depreme dayanıklı çifte minareli cami inşaatı hız kesmeden devam ediyor




Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Kuşu Mahallesi'nde hayırsever vatandaşların desteği ile yaptırılan 9 şiddetinde depreme dayanıklı çifte minareli cami inşaatı hız kesmeden sürüyor. 

2015 yılının Nisan veya Mayıs aylarında ibadete açılması planlanan 750 kişilik cami inşaatının büyük bir kısmmm tamamlandığına vurgu yapan Kusu Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Şükrü Karaca 19 Mayıs 2011'deki 5,9'luk depremde yıkılan caminin yerine hayırseverlerinde desteği ile daha iyisini yapmak üzere bir yıl önce faaliyete geçtiklerini bildirdi. Bugüne kadar cami inşaatı için hayırsverlerinde desteği ile inşaata yaklaşık 750 bin TL civarında bir harcama gerçekleştirdiklerini ifade eden Karaca, "750 kişilik camimizin 1 milyon liraya mal olması planlanıyor. 250 Bin TL dolayında yardıma ihtiyacımız var. 9 şiddetindeki depreme dayanıklı bir şekilde yapımmı sürdürdüğümüz camimiz için hayırseverlerin yardımına ihtiyacımız var" dedi.


Eskişehir Yenigün


Geri Dön