27 / 04 / 2024

Kusursuz temizlik arayanlar dikkat! Bu süpürge tam sizlik! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Kusursuz temizlik arayanlar dikkat! Bu süpürge tam sizlik! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Dip köşe her yer tertemiz olsun diyenler için Bosch, her seviyede ve her zeminde temizlik yapma teknolojisine sahip Şarjı Süpürge Unlimited ürününü müşterilerinin beğenisine sunuyor.Üstün teknolojik özelliklere sahip ürün görenleri şaşkına çeviriyor.



 Kusursuz temizlik arayanlar dikkat! Bu süpürge tam sizlik! 13 Şubat 2023 fiyat listesi
Yenilikçi teknolojilerden biride elektrikli süpürgedir. Teknoloji yenilendikçe oda özelliklerini yeniler. Tasarımı ve özellikleri ile her evde yerini alır. 

Kolay kavranan el süpürgesi ve esnek temizlik

Temizlik hiç bu kadar kolay olmamıştı. Unlimited Seri 6 kompakt ve hafif tasarımı ile temizliği kolaylaştırıyor. El süpürgesi sadece 1.4 kg, süpürge borusu ve başlık ile sadece 2.3 kg. Hafif tasarımı sayesinde tavandan zemine kolay temizlik.

Değiştirilebilir batarya sayesinde kullanım süresini kolayca arttırın.

Tüm evinizi batarya şarjı bitmeden temizlemek mi istiyorsunuz? Çalışma süresini uzatmak istiyorsanız ekstra batarya ile kullanım süresini kolayca uzatabilirsiniz.

Düşük sürtünmeli motor, motorize başlık - etkili temizlik

Temizlikte yüksek performansı hakediyorsunuz. Yüksek performansı elde edebilmek için son teknoloji süpürge motorumuzu kullandık; güvenilir ve emisyonsuz performans.

Her seviyede temizlik. Zemin, döşeme, tavan ve arabanız

Zeminden tavana her seviyede temizlik yapabilirsiniz. Elektrik süpürgesi kullanışlı aksesuarları sayesinde, zeminden tavana ve hatta arabaya kadar temizlik yapmanızı sağlar.

Şarj Süresi

4 saat net şarj süresine sahiptir. 4 saat şarj ile %100 kullanım sağlayabilirsiniz. Şarj olduktan sonra 30 dakika çalışabilmektedir. İstediğiniz yere götürerek kolaylıkla süpürme işlemi yapabilirsiniz.

Yıkanabilir Filtre

Filtresi uzun süreli kullanımlar sonrası kirlenebilmektedir. Kirlenen filtreyi değiştirmeye gerek kalmadan yıkayarak kolaylıkla temizleyebilirsiniz.

Tüm seviyelerde temizlik: 

Çoklu aksesuar seçimi ile yer temizliğinden tavan temizliğine kadar temizlik imkanı  sunar.Arabanızı, çekmece içlerini ve bebeğinizin kırıntılarını temizlemek artık çok kolay hale gelir.

Peki bu ürün ne kadara satılıyor?


Geri Dön