28 / 04 / 2024

Kütahya Belediyesi yeni hizmet binasında son durum!

Kütahya Belediyesi yeni hizmet binasında son durum!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, belediye yeni hizmet binasının inşaatını denetleyerek yetkililerden bilgi aldı.



Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Hizmet Binası çalışmalarını yerinde denetleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kütahya Belediyesi'nde yer alan habere göre, Gaybiefendi Mahallesi Atatürk Bulvarı eski Otogar mevkiinde yer alan yeni Belediye Hizmet Binasında çalışmalar hızla devam ediyor.

Modern ve tarihi izler taşıyacak olan Belediye Hizmet Binasının Kütahya'daki kamu binası anlayışını değiştirecek biçimde yapılması planlanıyor. Yaklaşık 8 bin metrekarelik 220 araç kapasiteli otoparkı bulunacak olan ve yaklaşık 13.500 metrekarelik oturum alanına sahip olan yeni Hizmet Binası içerisinde sonradan kullanılması planlanan rezerv alanları ve dış mekanında özel çim alanları, gezinti yolları, özel çevre ve bina aydınlatmaları, bina girişinde süs havuzları ve saçakları, özel cephe kaplamaları ile mimari açıdan da estetiğe önem verilen binanın inşaatının tamamlanmasından sonra idari, ticari, Sosyo-Kültürel gibi birimlerin tek çatı altında toplanması hedefleniyor.

Yapılan incelemeler esnasında Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık, Fatih Gölgeli ve birim müdürleri eşlik etti.


Geri Dön