17 / 06 / 2024

Kütahya Seramik UNICERA'da ziyaretçilerini karşıladı!

Kütahya Seramik UNICERA'da ziyaretçilerini karşıladı!

TÜYAP 'ın 98 bin metrekarelik sergi salonlarında bu yıl 60 bin ziyaretçiye ulaşarak sektöre yeni pazarlar yaratmayı hedefleyen 23. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA 'ya 19 ülkeden 226 firma katıldı



TÜYAP 'ın 98 bin metrekarelik sergi salonlarında bu yıl 60 bin ziyaretçiye ulaşarak sektöre yeni pazarlar yaratmayı hedefleyen 23. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA 'ya 19 ülkeden 226 firma katıldı. Sanat galerisini andıran standında el işçiliğiyle üretilen Brezza, 3 boyutlu Versatile, kişiye özel tasarlanan Sujet serileri gibi birbirinden özel koleksiyonlarını sergileyen Kütahya Seramik, ziyaretçi akınına uğradı.

Dünyanın en büyük seramik üreticilerinden biri olan Türk seramik sektörünün gücünün sergilenmesi ve uluslararası pazarda bilinirliğinin artırılmasında önemli rol oynayan UNICERA 23. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, dün TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi 'nde açıldı. 23. UNICERA Fuarı 'na bu yıl 19 ülkeden 226 firma ve firma temsilciliği katıldı.

Türkiye 'nin dört bir tarafında 135 bayisi ve 5 ayrı kıtada 40 'dan fazla ülkeye gerçekleştirdiği ihracatı ile sektörün başrol oyuncuları arasında yer alan Kütahya Seramik de fuar alanında sanat galerisini andıran bir stand açtı. Türk seramik sektörünün öncü markası Kütahya Seramik, 2 'nci holde bulunan ve 480 metrekare alan üzerine kurulu standında el üretimi Brezza, 3 boyutlu Versatile ve kişiye özel tasarlanan Sujet serisi gibi birbirinden özel koleksiyonlarının yanı sıra yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

Üç ana sergileme bölümünden oluşan fuar standının galeri mekanında 60x60, 66x33 ve 100x50 sırlı porselen karolar, yaşayan mekanlarda metalik efektli karolar, üç boyutlu Versatile serisi ve dijital karolar sergileniyor. Standın “Seramik Müzesi ” bölümünde ise cam mozaikler, yeni dijital serileri ve sırlı porselen karolar yer alıyor. Sanat galerisi yaklaşımı ile ziyaretçilerini karşılayan stand, ferah ve uzun koridorları, sakin ve dinlendirici sergilemeleri ile dikkat çekiyor. Standın cafe mekanında ise sujet dekorlar yer alıyor.

Bu yılın seramik trendlerinde porselen karolarda mermer ve taş desenleri, duvar karolarında duvar kağıtları, dijital karolarda ise mermer tasarımlar dikkat çekiyor. Kütahya Seramik silis kum görünümlü Arena, taş dokusu görünümlü Atrium, metalik efektli Shine, mermer görünümlü dijital karoları Majesty, ahşap görünümlü Tayga, mermer karo görünümlü Aspendos ve traverten görünümlü dijital karo Prestige gibi serileri ile bu yılın modası olan pek çok ürünü standında sergiliyor.

6 Mart 'a kadar devam edecek olan UNICERA Fuarı 'nı ziyaret eden sektör temsilcileri 4 Mart Cuma günü, saat 16:30 'da Kütahya Seramik 'in ev sahipliği yapacağı kokteylde de bir araya gelecek.


Geri Dön