10 / 05 / 2024

Kuveyt Türk'ten bomba açıklama

Kuveyt Türk'ten bomba açıklama

Ülkemizde geniş bir müşteri ağı olan bankalar arasında yer alan Kuveyt Türk'ten nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi.



Bankaya başvurunuzu gerçekleştirdiğinizde, İhtiyaç Kartınız onaylanır. Kartınızın onaylanmasının ardından iki ay boyunca kullanım hakkına sahip olursunuz. Bu süre zarfında İhtiyaç Kart'ınızla tüm alışverişlerinizi finansman desteği ile yapabilirsiniz. İki ayın sonunda, İhtiyaç Kartınız otomatik olarak bir banka kartına dönüşür.

Temassız ödeme özelliği sayesinde alışverişlerinizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Tekrar finansmana ihtiyaç duyduğunuzda, Kuveyt Türk Mobil uygulaması üzerinden yeni bir İhtiyaç Kart başvurusu yapabilirsiniz. Mevcut banka kartınızı hızlıca bir İhtiyaç Kartına dönüştürün.

Kuveyt Türk'ün İhtiyaç Kart'ı, Türkiye'deki ilklerden biridir. İhtiyaç Kartınıza, kullanım amacınıza göre 70.000 TL'ye kadar bakiye yükleyebilirsiniz. Tek çekim avantajlarını kullanın ve başvurunuzda belirttiğiniz taksitli ödemeleri (6 ila 34 ay arasında değişen) yapın. İki aylık ödemesiz dönemin ardından, ihtiyaçlarınızı ödeme zorluğu çekmeden karşılayabilirsiniz.


Geri Dön