10 / 05 / 2024

Kuveyt Türk'ten nakit ihtiyacı olana güzel haber! Hemen buraya bakın, 31 Ağustos'a kadar vaktiniz var!

Kuveyt Türk'ten nakit ihtiyacı olana güzel haber! Hemen buraya bakın, 31 Ağustos'a kadar vaktiniz var!

Kuveyt Türk, mobil uygulamasını indiren müşterilere özel bir hoş geldin paketi sunuyor. Mobilden Kuveyt Türklü olanlara özel olarak tasarlanan kampanya ile müşteriler, 600 TL'ye varan harcama iadesi kazanma şansına sahip olacaklar.



Kuveyt Türk, mobil uygulamasını indiren müşterilere özel bir hoş geldin paketi sunuyor. "Mobilden Kuveyt Türklü olanlara 600 TL'ye Varan Hoş Geldin Paketi" kampanyası kapsamında müşterilere çeşitli avantajlar sunuluyor.

1 Şubat 2023 tarihinden itibaren Kuveyt Türk Mobil'i indiren müşteriler, 31 Ağustos tarihine kadar yapacakları 200 TL ve üzeri ilk Sağlam Nakit Kart harcamalarında 200 TL harcama iadesi kazanacak. Ayrıca, her otomatik fatura talimatı verildiğinde ise 50 TL'ye kadar Altın Puan hediye edilecek. Toplamda 4 fatura talimatına kadar veren müşteriler, 200 TL'ye kadar Altın Puan kazanma fırsatı elde edecekler. Ayrıca, mobil müşteri olan ve Sağlam Kart alan kişilere ilk 200 TL ve üzeri kredi kartı harcamasında 200 TL Altın Puan hediye edilecek.

Kuveyt Türk'ün bu hoş geldin paketi kampanyasıyla müşteriler toplamda 600 TL'ye kadar harcama iadesi kazanma fırsatını elde ediyorlar. Kampanya koşulları çerçevesinde kazanılan hediyeler, müşterinin aktif olarak kullandığı nakit kart veya kredi kartına yüklenecek. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen bireysel müşterilerin Kuveyt Türk Mobil uygulamasını indirmeleri gerekmektedir. Kampanyaya katılım ise 30.000 kişi ile sınırlıdır.

Kuveyt Türk yetkilileri, kampanya koşullarında değişiklik yapma veya kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutmaktadır.

Detaylı bilgi ve kampanyaya katılım için müşteriler, Kuveyt Türk Mobil uygulamasını indirebilir ve hemen avantajlardan faydalanmaya başlayabilirler.

Prefabrik ev yaptırmak maliyetli mi? Prefabrik kaç lira?

Prefabrik ev alacaklar hemen bakın! 100 metrekare prefabrik ev yaptırmak isteyen ne kadar öder?

Emekliye kademeli zam tablosu sonunda belli oldu! Tüm oranlar tek tek hesaplandı!

 


Geri Dön