16 / 05 / 2024

Kuyumcuların Başkenti Kahramanmaraş güncel altın fiyatları açıklandı! Kahramanmaraş 31 Ağustos 2022 altın fiyatları

Kuyumcuların Başkenti Kahramanmaraş güncel altın fiyatları açıklandı! Kahramanmaraş 31 Ağustos 2022 altın fiyatları

Kuyumcuların Başkenti olan Kahramanmaraş güncel altın fiyatları Kuyumcular Odası Başkanlığı tarafından  açıklandı. Peki Kahramanmaraş altın fiyatları bugün ne kadar? Kahramanmaraş gram altın, çeyrek altın, tam altın, 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları bugün kaç lira?



KAHRAMANMARAŞ VE İSTANBUL ALTIN ALIŞ SATIŞ FİYATLARI ARASINDAKİ FARK

  • İstanbul ve Kahramanmaraş altın alış satış fiyatları arasında farklılıklar bulunuyor. Kahramanmaraş çeyrek altın alış satış fiyatı arasında 50 TL, İstanbul Kapalıçarşı çeyrek altın alış satış fiyatı arasında 25 TL fark var.
  • Kahramanmaraş yarım altın alış satış fiyatı arasında 100 TL, İstanbul Kapalıçarşı yarım altın alış satış fiyatı arasında da 100 TL fark vardır.
  • Kahramnamaraş tam altın alış satış fiyatı arasındaki fark 200 TL iken, İstanbul Kapalıçarşı tam altın alış satış fiyatı arasında 100 TL  fark bulunuyor.

Altın fiyatları dibe çakıldı! Elinde 1 gram bile altını olanlar çabuk bakın! Son dakika altın fiyatları 31 Ağustos 2022

İslam Memiş gram altın yerine bunu önerdi! Altın alamayanlar akın etti! İşte detaylar!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 30 Ağustos Salı 22 ayar bilezik kaç TL?

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön