16 / 05 / 2024

Kuyumcuların Başkenti Kahramanmaraş'ta altın fiyatları bugün kaç lira? 3 Eylül 2022 Kahramanmaraş altın fiyatları

Kuyumcuların Başkenti Kahramanmaraş'ta altın fiyatları bugün kaç lira? 3 Eylül 2022 Kahramanmaraş altın fiyatları

Peki Kahramanmaraş'ta altın fiyatları bugün kaç TL oldu? Kahramanmaraş gram altın, çeyrek altın, tam altın, yarım altın, 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları bugün kaç TL?  İşte 3 Eylül 2022 güncel fiyatlar...



KAHRAMANMARAŞ VE İSTANBUL ALTIN FİYATLARI FARKI NE KADAR OLDU?

* İstanbul ve Kahramanmaraş altın alış satış fiyatları arasındaki makas oldukça fark ediyor. Kahramanmaraş çeyrek altın alış satış fiyatı arasında 50 lira, İstanbul Kapalıçarşı çeyrek altın alış satış fiyatı arasında 25 lira fark görülüyor.

Kuyumcuların Başkenti Kahramanmaraş ta altın fiyatları bugün kaç lira? 3 Eylül 2022 Kahramanmaraş altın fiyatları

* Kahramanmaraş yarım altın alış satış fiyatı arasında 100 lira, İstanbul Kapalıçarşı yarım altın alış satış fiyatı arasında da 100 lira fark bulunuyor.

* Kahramnamaraş tam altın alış satış fiyatı arasındaki fark 200 Türk Lirası olurken, İstanbul Kapalıçarşı tam altın alış satış fiyatı arasındaki fark 100 Türk Lirası olarak görülüyor. 

Altın fiyatlarında rüzgar tersine esiyor! Elinde 1 gram bile altını olan çabuk baksın! 3 Eylül 2022 altın fiyatları

Bir ay sonra altın ve doların ne kadar olacağı ortaya çıktı! Bu haber okunmadan ne dolar alınır ne de altın

Dolarda büyük deprem! Dolar bu ay bu rakamı görecek! Her tahmini tek tek çıkan o isimden son dakika tahmini! Hemen bakın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön