02 / 05 / 2024

Kuzey Yakası fiyat!

 Kuzey Yakası fiyat!

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Kuzey Yakası

İstanbul Başakşehir'de E-5, 3.köprü gibi bağlantı yollarına olan yakınlığı ile dikkat çeken "Kuzey Yakası" projesinde yer alan ofisler, yarından itibaren 349 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkacak...



 

Emlak Konut imzası ile Başakşehir'de, içerisinde 373 ofis, ticari alan ve otelin yanı sıra birçok sosyal donatıyı da barındıran "Kuzey Yakası" adında yeni bir yaşam alanı kuruluyor. 

 

Doğa ile iç içe az katlı ofis ve ticari ünitelerin olduğu  "Kuzey Yakası" projesinde yer alan ofisler, yarından itibaren 349 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkacak.


"İSTANBUL’A YENİ BİR YAKA GELİYOR" sloganıyla basına tanıtılan Kuzey Yakası Başakşehir'in 7 blokunda ticaret ve ofis işlevi tanımlanırken, geriye kalan 2 bloku otel ve kongre merkezine, 1 bloku ise içerisinde spor salonu ve kapalı yüzme havuzu bulunan spor tesisine ayrıldı. Proje kapsamındaki otel bloku 153 adet odası, beraber çalışabileceği kongre merkezi ve fitness-sauna-havuz gibi sosyal alanlarıyla hizmet verecek.


10 blok şeklinde dizayn edilen Kuzey Yakası Emlak Konut projesi 364 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje E-5, 3.köprü gibi bağlantı yollarına olan yakınlığı ile dikkat çekiyor.


 15 soruda Kuzey Yakası Başakşehir projesi!



Kuzey Yakası iletişim bilgileri


Tel:444 36 55 


Web: http://www.emlakkonut.com.tr/tr-TR/kuzey-yakasi-ticarileri 


Özge ÖZDEMİR/Emlakkulisi.com 


 


projeye sor



Geri Dön