27 / 04 / 2024

Kuzu Grup, 60 aya sıfır vade kampanyasını ay sonuna bitiriyor!

Kuzu Grup, 60 aya sıfır vade kampanyasını ay sonuna bitiriyor!

Kuzu Grup, halen satışını sürdürdüğü sekiz ayrı projede uyguladığı ‘kişiye özel ödeme ve 60 ay sıfır faizle ev sahibi olmayan kalmasın ' kampanyasında sona yaklaştı



Kuzu Grup, halen satışını sürdürdüğü sekiz ayrı projede uyguladığı ‘kişiye özel ödeme ve 60 ay sıfır faizle ev sahibi olmayan kalmasın ' kampanyasında sona yaklaştı. Haziran ayının son günüyle birlikte bitirilecek kampanya hakkında konuşan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Kuzu, “Neredeyse her bütçeye hitap eden ödeme seçenekleri oluşturduk. çok yüksek olmasa da bir peşinat ve aylık ödeme gücüne sahip olan herkese uygun bir ödeme planı oluşturuluyor. Sıfır faizle beş yıla kadar vade imkanı tanınıyor. Kendi finansman yöntemimizin yanı sıra banka kredisiyle de çok çeşitli ödeme seçenekleri sunuyoruz' diye konuştu.

Fiyatlar yerinde sayar
Kampanyanın sürdürdüldüğü projeler için bilgi veren Kuzu, çalışmanın, İstanbul Bahşeşehir'deki beş farklı Spradon projesinin yanı sıra Halkalı'da Divan Residence, Ankara'da Park Vadi Evleri ve Divan Keçiören Konutları için geçerli olduğunu kaydetti.
Gökçen Kuzu, seçim sonrası dönemi de değerlendirdi. Türkiye ekonomisinin istikrarlı bir döneme girdiğini belirten Kuzu, inşaat sektörünün hareketleneceğini ifade etti. Kuzu'nun bir başka öngörüsü de fiyatların yerinde sayarken sektördeki projelerin sayısının artması yönünde oldu.


Geri Dön